Autorizovaný prodejce Bosch

MUM 4 BOSCH ROBOT základní jednotka

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

19%
Hodnotilo 15 uživatelů
5
13.3% (2)
4
6.6% (1)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Jiří Vavrečka
30.04.2018
Dobrý den. Chtěl bych poděkovat za precizní a superrychlé vyřízení mé objednávky na základní jednotku MUM 4. Objednáno v neděli 22.4 večer, dodáno v úterý 24.4 v brzkém dopoledni!!. Něco takového se mi při mých častých nákupech na internetu ještě nestalo! Děkuji za tento přístup a přeji mnoho dalších spokojených zákazníků.
Jaromír Zapletal
01.12.2016
Je tato jednotka vhodná pro Bosch Profi Mixx 46 ? Díky předem za odpověď.
Vážený zákazníku, ano uvedená jednotka je vhodná jako náhrada za vaší původní. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petr Vorlíček
03.05.2016
Vážení, používáme robot BOSCH Family typ: UM4EV2A (E-NR.NUM 4505/03 FD7704),s větším množstvím příslišenství.Žádáme Vás o sdělení typu nové základní jednotky se kterou by bylo naše příslušenství kompatibilní. U naší základní jednotky jsem opravoval přepínač na desce elektroniky, který není úplně spolehlivý. Děkuji za sdělení a věřím, že budu moci u Vás zakoupit novou základní jednotku. S výrobky BOSCH jsme velice spokojeni. S pozdravem Vorlíček
Vážený zákazníku, https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/mum-4-zakladni-jednotka je plne shodna s vasim robotem. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
jan prokopec
10.02.2016
dobrý den ,lze použít základní jednotku mum 4 bosch místo mum 48r1 děkuji za informaci
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
František
11.11.2015
Dobrý den! Bude ještě možnost koupi motorové jednotky.
Vážený zákazníku, již je máme skladem. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Tomáš Nidrle
22.05.2015
Dobrý den, na stránkách https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/mum-4-zakladni-jednotka# - to se jedná o nový robot? Máme MUM4655EU se spoustou příslušenství. Bohužel se u něj rozpadli uhlíky a došlo i k propálení plastového krytu od úchytu uhlíků. Verdikt servisu je nerentabilní oprava. Tak by se mi koupě samostatného robotu zamlouvala. S pozdravem Tomáš Nidrle
Vážený zákazníku, ano. Jednotka je nova. A na jednotku pasuje prislusenstvi z rady robotu MUM4xxx S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Ruml
17.03.2015
Lze základní jednotku MUM4 nahradit za ProfiMixx 46? Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano je plne kompatibilni. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Dana Zemanová
29.01.2015
Dobrý den, včera jsem objednala, ale ještě se pro jistotu zeptám. Je plnohodnotnou náhradou k základní jednotce MUM4657/05? Děkuji.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Koudelka
13.07.2014
Dobrý den, potřebuji samostatnou základní jednotku Bosch profi mix 46. Nabízíte MUM 4 Bosch robot. Mohu to objednat? Je to stejné?
Vážený zákazníku, ano je to stejné. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zbyněk Holcman
26.11.2013
Dobrý den, odešla mi základní jednotka robota bosch 4770 chci se zeptat zda se dá u vás koupit nebo nahradit nějakou jinou, mám veškeré příslušenství a potřebuji pouze jednotku. Děkuji Holcman
Vážený zákazníku, můžete zakoupit tuto jednotku prislusenstvi je shodne S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zuzana Luštíková
25.11.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se jedná o nové zboží? Nakupujete jej přes oficiální servis? Nikde jinde na internetu jsem nenašla obchod, kde by nabízeli pouze základní jednotku. Děkuji, Zuzana Luštíková
Vážený zákazníku, ano je to nové zboží. Stare a použite zboží neprodáváme. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hejzlarová Helena
25.01.2013
Dobrý den, chtěla bych touto cestou poděkovat za kladné vyřízení objednávky. Včera odpoledne jsem objednala a dnes dopoledne už mám doma. Nestačila jsem se divit, takovou rychlost jsem nečekala. Super. Moc děkuji a těším se na další spolupráci
Dekujene Skaloud s.r.o.
Marta Leitnerová
24.01.2013
Dobrý deň, pokazila sa mi základná jednotka na kuchynskom robote MUM 4780-výkon motora 600 W, dá sa u Vás objednať?
Vážený zákazníku, ne vedeme jen jednotku z robotu MUM4655 ta ma 550W a parkovani se provadi tlacitkem jinak je vse shodne. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Sochorová
21.01.2013
Dobrý den, měli jsme robot bosch profi mix 47, pokazila se základní jednotka, jelikož ale máme veškeré příslušenství chtěla bych se zeptat zda lze tuto jednotku sehnat či zda lze na toto příslušenství použít základní jednotku mum 4. Děkuji
Vážený zákazníku, ano vsechno prislusenstvi je shodne. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Alena Hlaváčková
30.10.2012
Máme robota Bosch Family se vším přílušenstvím. Pokazila se nám základní jednotka. Dá se koupit nová? Nebo použít aspoň základní jednotka MUM 4.
Vážený zákazníku, ano mame ji skladem https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/mum-4-zakladni-jednotka S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*