Autorizovaný prodejce Bosch

vrchní díl krouhače MUZ4DS3

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

18%
Hodnotilo 26 uživatelů
5
15.3% (4)
4
3.8% (1)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
František Zezula
29.04.2017
Dobrý den. Mám robot Bosch ProfiMixx46. Na štítku je uvedeno CNUM5ST.Potřebuji vrchní díl krouhače. Můžete mi poradit? Děkuji
Vážený zákazníku, vrchní díl pro MUM viz. odkaz https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-bosch-mum-5/vrchni-dil-krouhace-muz5-pro-mum5 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jindra Bartáková
13.03.2017
Dobrý den. Prosím o Vaše posouzení - mám robot BOSCH PROFI MIXX 46. Lze prosím použít tento Vámi uvedený díl? Děkuji za vyjádření BartáKová
Vážený zákazníku, ano je shodny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lenka Jourová
15.01.2017
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli toto víko bude pasovat i na model MUM 4505? Podle obrázku jsou shodné, ale radši se zeptám. Děkuji Jourová
Vážený zákazníku, ano je vhodne S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Novotková
14.11.2016
Dobrý den, babicka ma robot profimixx 46 a rozbila se ji tato cast robotu, bude tento nahradni dil kompatibilni? dekuji za odpoved
Vážený zákazníku, Ano uvedený díl je plně shodný s profimixx 46. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Milena Nikrmaierová
16.10.2016
Jde o vrchní díl, který je k robotu MUM 4675 EU
Vážený zákazníku, pro Váš krouhač viz odkaz. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/vrchni-dil-krouhace-muz4ds3 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lenka Kuchtová
20.05.2016
Dobrý den,vlastním kuchyňský robot MUM 4675EU/03 a potřebovala bych jeden náhradní díl (horní část víka - vrchní díl krouhače). Ve vaší nabídce jsem nenašla konkrétní víko pro můj typ robotu.Našla jsem pouze na jiný typ.Děkuji, Kuchtová
Vážený zákazníku, posílám Vám odkaz na vrchní díl krouhače, kde si ho můžete i objednat. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/vrchni-dil-krouhace-muz4ds3 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
David Štěpánek
13.04.2016
Dobrý den. Chci se zeptat, jestli tento díl pasuje i na bosch mum 4655 eu? Pokud ne, tak kde bych ho mohl sehnat. Děkuji
Vážený zákazníku, ANO pasuje S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavla Kolářová
04.12.2015
Mám kuchyňský robot Bosch MUM4655EU/05 - Profimixx46-je tento vrchní díl vhodný na tento typ? Děkuji Kolářová
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Tolárková Jaroslava
12.03.2015
Pracuji s robotem MUM4655EU a potřebuji náhradní díl - vrchní díl krouhače. Nevím zda mohu objednat tento díl - kód zboží 1321 MUZ, vrchní díl krouhače MUZ4DS3 BOSCH. Děkuji vám za odpověď.
Vážený zákazníku, ano. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marcela Jančová
01.12.2014
Dobrý den, mám kuch. robot BOSCH FEMILY MUM 44 a u horního dílu krouhače se mi odlomil takový dílek, který se nasazuje na spodní díl. Bylo by možné tento díl u vás zakoupit a máte prosím pobočku v Brně? Děkuji
Vážený zákazníku, ano mame ho skladem https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/spojka-ke-struhadlu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Černá V
23.11.2014
Dobrý den, potřebovala bych k robotu Bosch MUM 4427 malé plastové kolečko, které je umístěno pod vrchním dílem krouhače nad struhadlem a zajišťuje otáčení unašeče. Děkuji za odpověď. Černá
Vážený zákazníku, mame skladem https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/spojka-ke-struhadlu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marie Ondrůšová
20.11.2014
Chtěla bych se zeptat,zda je tento vrchní díl krouhače vhodný pro typ robotu MUM 44.. Děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Fuk
19.11.2014
Dobrý den. Je tato součástka vhodná pro MUM 46555 Děkuji Jiří Fuk
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Alena Křelinová
27.10.2014
Dobrý den, chtěla bych si objednat pouze pohyblivé kolečko na zadělání střižné pojistky.
Vážený zákazníku, asi potrebujete spojku ke struhadlu Bosch MUM4 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/spojka-ke-struhadlu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jaroslav Perútka
23.10.2014
Potřeboval bych pouze to kolečko s výřezy,které je ve vrchním dílu krouhače,pokud se dodává samostatně.Děkuji Perútka J.
Vážený zákazníku, asi potrebujete spojku ke struhadlu Bosch MUM4 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/spojka-ke-struhadlu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Veronika
22.10.2014
dobry den,chtela bych se zeptat zda jde samostatne koupit jen ten stred u vrchního dilu krouhace nebo musim koupit cely dil.Dekuji veronika
Vážený zákazníku, da se koupit samostatne. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/spojka-ke-struhadlu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Alena Ševčíková
26.08.2014
Dobrý den, máme robot bosch MUM 4657/05,je možné tento náhradní díl - vrchní díl krouhače použít i na náš typ robotu ? Děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavla Petržilková
13.08.2013
Praskl mi středový pohyblivý díl horního krouhače (1 střední otvor + 6 podélných okrajových otvorů). Dá se koupit pouze tento díl? Nebo se musí koupit celý horní díl krouhače? Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, da se koupit i samostatne https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/spojka-ke-struhadlu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lenka Hurdálková
08.07.2013
Dobrý den, lze tento díl použít k bosch mum48A1?
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Eva
29.05.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jde koupit náhradní díl k vrchnímu víku krouhače-myslím tím tu pohyblivou,středovou část. K robotu MUM5? Děkuji Eva
Vážený zákazníku, ano je to mozne https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-bosch-mum-5/vrchni-dil-krouhace-muz5-pro-mum5 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Ivona Bábalová
12.03.2013
Prosím vás,mohu vrchní díl krouhače MUZ4DS použít i pro robot MUM 4780. Děkuji za odpověď. Ivona Bábalová
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Radka Křížová
14.02.2013
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli jde tento vrchní díl k robotu bosch MUM 4880. Děkuji za odpověd.
ANO
Vernerová
02.01.2013
Dobrý den,potřebovala bych informaci o tomto díle.Mám Bosh Profimixx 46 a rozbitý vrchní díl krouhače.Půjde k tomu typu tento díl.Děkuji Vernerová
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Stanislav Filler
19.12.2012
Je vrchní díl krouhače MUZ4DS3 vhodný i pro MUM 4655EU Profi mixx 46 elelctronic? Děkuji.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kamil Kramný
11.12.2012
dá se koupi pouze unašeč ve vrchním dílu krouhače MUZ4DS3
Vážený zákazníku, ano unašeč lze koupit samostatně položka 0910271973 za 338,- S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marta Stehlíková
06.12.2012
Prosím o odpověď, zda vrchní díl krouhače MUZ4DS3, který prodáváte pod kodem zboží 1321MUZ lze použít ke krouhači, který je příslušenstvím robot Bosch ProfiMixx46. Děkuji za zprávu a zdravím. M. Stehlíková
Vážený zákazníku,ano lze použít. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*