Autorizovaný prodejce Bosch

Šnek k masomlýnku Bosch MUM(MUZ4) a 5

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

30%
Hodnotilo 22 uživatelů
5
22.7% (5)
4
9% (2)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Petr Beran
30.12.2020
Šnek je "samodomo"!..dodělej si doma- chybí kontra šroub se zápustnou hlavou, šnek nemá předvrtaný otvor se závitem a silonovoplastová spojka nemá taktéž otvor na kontra šroub!!! Děkuji.. za ty prachy supr kauf! S pozdravem, Petr Beran
Záruba
09.07.2017
Dobrý den, lze tento šnek použít pro MUM4875 EU. Děkuji
Vážený zákazníku, ano lze použít. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jan Pijálek
10.05.2017
Dobrý den, pasuje tento šnek do robota MUM4655EU? Děkuji
Vážený zákazníku, ano pasuje S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jana Kubíčková
23.11.2016
Dobrý den.Měla bych dotaz na nahradní díl k masomlýnku Bosch, na šnek.MUM-MUZ4a5 mam robot s číslem MUM-4655EU-03jestli je to stejné nebo musím pátrat jinde.Děkuji za odpověd a přeji hezký den.
Vážený zákazníku, ano šnek k masomlýnku 5050366 je shodný s vaším robotem. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Mann Vlastimil
19.09.2015
Dobrý den,chci se zeptat,zda je tento šnek vhodný do Bosch mixx 46.Děkuji Mann
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Matoušová
02.08.2015
Dobrý den. Prosím o informaci, zda se tento šnek hodí i k robotu Bosch profimixx 46. Děkuji.
Vážený zákazníku, je shodny. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Urban
13.07.2015
Dobrý den, hodí k robotu Bosch MUM 4655? Děkuji za odpověď. Urban
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Novotná
19.05.2015
Dobrý den, je tato součástka vhodná pro MUM 4655EU? Děkuji
Vážený zákazníku, ano. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Mirka Karásková
12.01.2015
Dobrý den, prosím o info, jestli je šnek vhodný pro všechny typy robotu MUM, děkuji. Karásková
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jarka Váňová
10.01.2015
Dobrý den rozbil se mi šnek na robotu bosch jeho čislo je MUM4770/05 tak jsem se chtela zeptat jesli náhradni dil značky bosch MUM4 je taky na ten muj dekuji
Vážený zákazníku, ano. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petrakova
24.11.2014
Dobrý den, Je snek vhodny i pro MUM 44... Koupený cca před 13 roky? Petráková
Vážený zákazníku, ano je shodny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Libor Daněk
16.11.2014
Dobrý den,je nutné,aby byla střižná pojistka ke šneku zajištěna šroubem?U poškozeného kusu tomu tak bylo,obdržel jsem od Vás nový díl šnek plus pojistka,kde chybí ve šneku otvor pro šroubek.Zřejmě díl typu dodělej(vyvrtej) si sám!Díky za odpověď
Vážený zákazníku, probehla inovace a jiz se nedodavaj se stredni dírkou a není potřeba je zajistovat sroubem. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Mittasch
17.07.2014
Dobrý den, je to kompaktibilní s robotem MUM 4655 ProfiMixx 46? Děkuji za odpověď
Vážený zákazníku, ano je to pro tento robot S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Dagmar Krnáčová
17.06.2014
Dobrý den,potřebuji si objednat šnek k masovému mlýnku Bosch Profi Mixx 46.U vás v nabídce máte Šnek k masomlýnku Bosch MUM.Můžu ho použít na můj typ.? Pokud ano ráda bych si tento náhradní díl objednala.
Vážený zákazníku, ano je pro něj vhodny. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/snek-k-masomlynku-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Trubačová
25.05.2014
Výrobní číslo mého robota je MUM4405EU/03FD hodí se k němu šnek k masomlýnku kód 050366 za 589,-Kč a převod za 503Kč kód 1976177498, které jsou v nabídce? Děkuji za odpověď Trubačová
Vážený zákazníku, ano tyto ND jsou pro roboty rady MUM4 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marcela
12.04.2013
Dobrý den. Právě se mi stalo, že se mi na šneku k mlýnku Bosch mum zlomila ta plastová část. dá se objednat jen ta část (všimla jsem si, že je na našroubování, nebo musím koupit celý šnek? Děkuji za případnou odpověď. s pozdravem Marcela Balašová
Vážený zákazníku, ne můžete si zakoupit jen pojistku. https://naradi-skaloud.cz/strizna-pojistka-k-masomlynku-bosch-mum-44 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martin Kubiena
27.11.2012
Dobrý den shaním puze ten hmotový unašeč co slouži jako pojistka.
Vážený zákazníku, https://naradi-skaloud.cz/strizna-pojistka-k-masomlynku-bosch-mum-44 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Michaela Tischerová
21.11.2012
Dobrý den, chci se zeptat zda šnek k masomlýnku Bosh MUM lze použít i pro masomlýnek robotu Profi Mixx 46. Děkuji Tischerová
Vážený zákazníku, ano je určený pro tento model S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
PAvla Růžičková
02.10.2012
Dobrý den, sedí také k typu bosch MUM 52131 ?
ano je shodny
Markéta
01.09.2012
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tento šnek bude sedět na typ Bosch profi mixx 47. Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcen S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Bukajová Lenka
13.08.2012
Dobrý deň, možem si produkt šnek k mäsovému mlýnku objednať aj na Slovensko, do koľko dní ho posielate. ďakujem
ano je to možne cena za dopravu je 12 EURO do 48hod doruceni
Pecharová
18.02.2012
Dobrý den, lze zakoupit samostatně pouze plastový unašeč ke kovovému šneku masomlýnku MUM 4655 EU? Děkuji za odpověď. Pecharová
Vážený zákazníku, ano mame ho bezne skladem. Jedna se o střížná pojistka - unašeč k masomlýnku Bosch MUM 4 5 https://naradi-skaloud.cz/strizna-pojistka-k-masomlynku-bosch-mum-44 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*