Autorizovaný prodejce Bosch

Spojka ke struhadlu ( k vrchnímu dílu pro MUZ4DS3)

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

25%
Hodnotilo 15 uživatelů
5
20% (3)
4
6.6% (1)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Milan Pecka
25.04.2017
Hodí se tento díl k MUZ4DS2 Děkuji
Vážený zákazníku, ano bez problému S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Miluše Pluhaříková
16.04.2017
Dory den, zháním spojku struhadla do kuch. robota mum 44-47. Chtěla jsem se zeptat zda je k sehnání a kolik stoji. M. P.
Vážený zákazníku, Spojka ke struhadlu viz odkaz: https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/spojka-ke-struhadlu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Mojmír Švarc
25.01.2017
Dobrý den. Zvažuji koupi uvedené spojky pro MUM 46 CR 2/03 nejsem si jistý zda bude pasovat. Pokud ano uvedenou spojku si u vás objednám. Děkuji M. Švarc
Vážený zákazníku, ano je vhodna S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martin Pössl
06.01.2017
Dobrý den, je tento díl vhodný i pro robot MUM 4427? Děkuji Pössl
Vážený zákazníku, ano je vhodny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Iveta Strobachová
02.10.2016
Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je tento díl určen i pro starší model struhadla - MUZ4DS2. Díky za odpověď
Vážený zákazníku, ano uvedený díl je s MUZ4DS2 schodný. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Loulová
07.12.2014
Dobrý den, je toto k mixeru Bosch MUM 4655? Děkuji Loulová
Vážený zákazníku, ano pasuje S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
PD
19.10.2014
Dobrý den, je to vhodné pro sestavu Bosch MUM 52131? Děkuji! Petr Dobeš
Vážený zákazníku, ano je pro neho urceny jsou shodne pro MUM4 i MUM5 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
KASALOVÁ VĚRA
25.09.2014
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda tuto spojku mohu použít i ke struhadlu MUM48CR2. Děkuji Kasalová
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Malá
21.09.2014
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda tato spojka lze použít pro MUM4875EU
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
adriana
05.12.2012
dobrý den dá sa spojka k struhadlu poslať aj na slovensko kolko to stojí ??a ako dlho to tvá
Vážený zákazníku, poštové na Slovensko je 250,- tak 3dny od objednání S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martin Seman
09.10.2012
Mame mixer Bosch MUM 4675 EU. Je tento dil ten ktery potrebujem. Dekuji.
ano
adriana
27.09.2012
dobrý večer prosím vás som zo slovenska kde dostať kupiť tu spojku k robotu tu na slovensku a kolko to stojí u nás alebo kde by som ju zohnala dakujem adriana
Vážený zákazníku, cena dopravy na slovesko je 300Kč S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Dana Zemanová
12.09.2012
Dobrý den, máme mixér BOSCH MUM 4657EU s krouhačem MUZ 4 DS 2 a prasklo nám kolečko, co vypadá jako tenhle náhradní díl. Horní část ovšem zůstala ve víku nepoškozená, spodní část praskla a vypadla ven. Je toto ten správný náhradní díl, který potřebujeme? Jak dostaneme horní část z víka, a půjde tam nový náhradní díl nasadit? Předem děkuji za radu, Dana Zemanová
Vážený zákazníku, ano je to spravný díl. Da se jednoduše vycvaknout. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Rinková
09.06.2012
Dobrý den, zakoupila jsem Kuchyňský robot Bosch MUM 4405 a mám k němu ještě 1 kotouč na strouhání. Abych mohla kotouč k robotu použít potřebuji spojku ke struhadlu? Nebo co potřebuji, abych mohla krouhací kotouč používat. Mnohokrát děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, je tam sestava ktera se sklada z obalu, unasece a kotouc. ¨Zaslu vam rozkres a napiste co vam chybí. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Dana Frydrychová
11.08.2011
Dobrý den, ztratila se mi plastová spojka ke struhadlu/kotouči/k robotu BOSCH MUM 4880,hodí se k němu tato? Připadá mi,že jsem měla trochu jinou,tak zda je univerzální.Děkuji
Vážený zákazníku, vámi požadovaná spojka je do víka krouhače unašeč struhadel má vč.:091027 /lopatka/ oboje si u nás můžete objednat https://naradi-skaloud.cz/index.php?sort=price&ref=80&qs=091027 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*