Autorizovaný prodejce Bosch

střižná pojistka - MUZ4DS3-unašeč ke struhadlu Bosch MUM 4

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

26%
Hodnotilo 132 uživatelů
5
18.9% (25)
4
6% (8)
3
4.5% (6)
2
0% (0)
1
1.5% (2)
Lenka Suchanová
14.05.2018
Dobrý den. Chte bych se zeptat,jaká je délka hřídele (té kovové části ) Předem dekuji za odpověď. Suchanová
Jitka Veselá
03.07.2017
Dobrý den, je tento unašeč vhodný pro MUM 4657. Děkuji za odpověď Veselá
Vážený zákazníku, anoje v hodný S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Kácl
24.06.2017
Dobrý den,prosím o informaci zda máte k dispozici náhradní díl unašeč ke struhadlu na robot Bosch MUM46CR2/03 děkuji Kácl Jiří
Vážený zákazníku, ano máme skladem S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Gabriela Pustková
18.06.2017
Dobrý den, chci se zeptat, zda je tento unašeč vhodný ke kuchyňskému robotu NUM4675? Podle fotografie vypadá totožný s mým. Děkuji za odpověď Gabriela Pustková Děkuji
Vážený zákazníku, ano je vhodný S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zdenka Kiršnerová
25.05.2017
Mám robot Bosch MUM 4655 a potřebuji k němu nový pohonný hřídel a unašeč a dolní část pláště průběhového krouhače. Nejsem si jistá, zda díly, které máte v nabídce, jsou k tomuto typu vhodné.Děkuji za odpověď
Vážený zákazníku, ano jsou vhodné. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jan Homolka
18.05.2017
Je tento tip použitelný pro robot MUM4780/05 Děkuji Homolka
Vážený zákazníku, ano je S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petra Kawuloková
18.05.2017
Dobrý den, mám Bosch ProfiMixx 46 a potřebovala bych střižnou pojistku , kterou objednat-Děkuji
Vážený zákazníku, ano tato střižná pojistka Vám bude pasovat. Můžete objednat viz. odkaz. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
A. Macková
05.04.2017
střižná pojistka MUZ4DS3 je vhodná k robotu 45??(05) mám ho již 20 let a serii už nevyčtu úplně. Jinak jsem s ním spokojená. děkuji
Vážený zákazníku, ano bude Vám pasovat. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
helena krbcova
04.04.2017
dá se tento díl použít do robotu BOSCH MUM 4427
Vážený zákazníku, ano bude Vám psaovat. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jan Horáček
18.03.2017
Dobrý den, prosím o info, zda tento unašeč půjde i na mého robota bosch profimixx 47. Děkuji za odpoveď
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Velecký
11.03.2017
Dobrý den, je tohle správný náhradní díl k robotu MUM 4880? A ještě Bosch MUZ 4KR 3 náhradní plastová mísa .... bude mi pasovat (v základní sadě mám nerezovou). Děkuji
Vážený zákazníku, ano je shodny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Tomková Iva
20.02.2017
Sdělte prosím, zda mohu použít pro typ Mum 4655. Děkuji Tomková
Vážený zákazníku, ano je stejny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marika
07.02.2017
Dobry den, je střižná pojistka - MUZ4DS3-unašeč ke struhadlu Bosch MUM 4 vhodna na robota s oznacenim MUM 48CR1/05? Dakujem
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kvasnička
19.01.2017
Je to originální díl nebo náhrada? Děkuji
Vážený zákazníku, jsme autorizovany servis Bosch a Siemens prodavame jen originalni nahradni dily S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavlína Muzikářová
30.12.2016
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tato součástka střižná pojistka - MUZ4DS3 se dá použít i pro Bosch MUM 58224/02. Děkuji. Pavlína Muzikářová
Dobrý den, pro Váš robot Bosch MUM 58224/02 je určena pojistka viz odkaz níže. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227 S přáním příjemného nového roku, Martin Šetina
T.Mašková
16.12.2016
DObrý den, mám kuch,robot PROFI MIXX47, mohu koupit unašeč na MUZ 4Ds3 ? Děkuji za odpověď, T.Mašková
Vážený zákazníku, Ano uvedený unašeč je určen pro robot PROFI MIXX47 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Anna
08.12.2016
mohu použit tento unašeč na profimixx 46,děkují za odpověď
Vážený zákazníku, tento unašeč je použitelný pro Váš robot profimixx 46 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jana Homerová
14.11.2016
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tato střižná pojistka může být i k robotu Bosch mumm profimix 46. Děkuji Homerová
Dobrý den paní Homerová, ano dotazovaná střižná pojistka je určen pro Váš tip robota Bosch Porofimixx 46... S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Ivana Valentová
06.10.2016
Dobrý den, ráda bych se zeptala, kolik stojí poštovné, pokud u vás objednám střižnou pojistku MUZ4DS3 pro robot Bosch. Nejde zboží někde vyzvednout osobně? Valentová Plzeň
Vážený zákazníku, poštovné a balné jest 159,- Kč Zboží lze vyzvednout pouze v Hradci králové a v Pardubicích. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Gajdorusová
25.09.2016
Dobrý den, potřebuji unašeč k robotuMUM 46 CR1.Půjde mi tam tento?
Vážený zákazníku, ano uvedený unašeč je určen pro Váš tip robota. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Breznická
11.09.2016
Dobrý den, mam Bosch profimixx46 - mum 4655eu a shanim unasec. Mate? Diky za info
Vážený zákazníku, Dobrý den ano tento díl máme v hojném počtu skladem. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Herodesová Martina
07.08.2016
Dobrý den, potřebovala bych střižnou pojistku k MUM 54240/01.Moc děkuji za radu.Herodesová
Vážený zákazníku, můžete si objednat střižnou pojistku k vašemu robotu MUM 54240/01 viz. odkaz. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
M.Sutnarová
06.08.2016
Dobrý den,chci se zeptat jestli prodáváte kovovou hřídel či plastový unašeč zvlášť,nebo jen komplet.Děkuji za info.S pozdravem M.Sutnarová
Vážený zákazníku, lze koupil pouze jako komplet. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Katzerová
26.06.2016
Dobrý den, prosím jde tato střižná pojistka na starší typ Bosch family mum 4505/03? Děkuji Katzerová.
Vážený zákazníku, tato pojistka viz. odkaz lze použít na Váš typ robota uveden v textu. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hadová
26.06.2016
Dobrý den, prosím o informaci, zda je možné pořídit samostatně plastovou část. Děkuji za odpověď Hadová
Vážený zákazníku, lze koupit pouze jak vidíte na obrázku v odkaze. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Miroslav Pech
04.05.2016
Prosím chci se zeptat zda tento unašeč jde na robota Bosch profi mix 46
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Paděrová Pavlína
06.04.2016
Dobrý den, hodí se tato pojistka do robota Bosch MUM 4855/05? Děkuji za odpověď. P.Paděrová
Vážený zákazníku, ANO, S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kropíková
15.02.2016
Dobrý den.Hodí se tento unešeč k robotu Bosch profi mixx 44 a profi mixx 46,děkuji.S pozdravem Kropíková
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Radek Hampl
30.11.2015
Dobrý den, pasuje tato střižná pojistka MUZ4DS3 do robota BOSCH ProfiMixx 46? Děkuji.
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jaroslava Špačková
15.11.2015
Dobrý den, mám potrvzenou objednávku z 5.10.2015, zboží by mělo být skladem, ale dosud jsem neobdržela zboží ani žádnou zprávu. Číslo objednávky: 193357
Vážený zákazníku, ANo zboží je skladem jejím potvrzením. Dobrý den, objednané zboží máte připravené k vyzvednutí. UT 9-15 Malé Náměstí 110/3 Hradec Králové PA 9-12 Malé Náměstí 110/3 Hradec Králové s pozdravem Svobodová S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
jana
15.11.2015
Dobrý den, chci se zeptat zda pojistka MUZ4DS3 ke struhadlu Bosh MUM 4 je vhodná i pro mixer Profimixx 64? Dekuji za odpoved!
Vážený zákazníku, pokud je to Profimixx 46 !! tak ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Gabriela
31.10.2015
Je tato pojistka vhodná pro Bosch robot mum 4880
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
P.Kučerová
26.10.2015
dobrý den pasuje tato hřídel na bosh mum 46CR2? díky
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jurová
16.10.2015
Dobrý den, je unašeč vhodný pro Bosh MUM 4655EU? Děkuji Jurová
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Liberdova Eva
09.10.2015
Dobry den Potrebovala bych poradit mam robota BOSCH PROFI MIXX 47 (CNUM5EV) a potrebuji koupit striznou pojistku střižná pojistka - unašeč ke struhadlu Bosch MUM 5? nebo střižná pojistka - MUZ4DS3-unašeč ke struhadlu Bosch MUM 4? dekuji za odpoved Eva Liberdova
Vážený zákazníku, střižná pojistka - MUZ4DS3-unašeč ke struhadlu Bosch MUM 4 je správně S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Horáková
07.10.2015
Dobrý den, chci se zeptat jestli součástka bude pasovat i do Bosch Profimixx 47 ? Děkuji za odpověď
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zuzana Toulová
28.09.2015
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda tento unášet pasuje na kuchyňského robota Bosch Profi mix 46. Děkuji Toulová
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
P.Dědeček
24.09.2015
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, zda-li je tento unašeč i pro struhadlo k robotu BOSCH Profimixx 47. Předem děkuji za Vaši odpověď. P.Dědeček
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
jana nebesna
25.07.2015
Dobry den mam robota profi mixx 46 a chci se zeptat jestli tento nahradni dil je k tomuto vyrobku dekuji Nebesna.
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Souček Jindřich
23.07.2015
Ptám se hodí se i k robotu MUM4855
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Radka Borunská
23.07.2015
Dobrý den, je to vhodný unašeč k robotu MUM4655EU/03FD8710 ? Děkuji
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
vaclav sedlacek
30.06.2015
Prosim o info mam Robot Bosch NUM 48R1 mohl bych tento unašeč použit na tento robot.Děkuji za odpovět.
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jana Borisová
05.05.2015
Dobrý den,chci se zeptat jestli je tento typ vhodný pro MUM4427/03?děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Monika Průchová
18.03.2015
Dobrý den, je tento díl i k robotu Bosh ProxxiMixx 47, edition 50? Děkuji.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lýdia Hladká
25.02.2015
dodávate náhradné diely aj na slovensko a ak áno ako je to splatením?
Vážený zákazníku,ANo, platíte v Eurech řidiči S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jakub Železný
20.01.2015
dobrý den, chci se zeptat jestli tento produkt je i náhradním dílem pro MUM 4675 děkuji za odpověď
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
silvia latalova
12.01.2015
dobry den, rada by som sa opytala ci konkretne tato suciastka https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum# pasuje ku Bosh Profi mixx 46? Vopred dakujem za odpoved. S pozdravom, Latalova
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiřina Janáková
05.01.2015
Vážený zákazníku, pasuje na roboty rady MUM4xxx/xx S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zuzana Kratinová
21.12.2014
Děkuji za odpověď na můj minulý dotaz a chtěla bych se zeptat, zda se tento unašeč vyrábí i celokovový. Plast se rád láme. To samé i unašeč k masomlýnku. Kdyby byl celokovový, mohlo by to nějak poškodit motor? Děkuji předem za odpověď
Vážený zákazníku, jedna se o strizne pojistky, ktere pri pretizeni prasknou. Jinak by mohlo dojit k poskozeni prevodovky atd... S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří vít
09.12.2014
Prodáváte ND na robot BOsCH MUM 4, střižná pojistka bez kovové hřídelky. Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, je vždy komletni i s hřídelkou. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
miroslav
08.12.2014
Dobrý den, je tato pojistka ke struhadlu MUM 4880? Děkuji. S pozdravem Miroslav
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Iveta Formánková
07.12.2014
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,zda tento díl je na robot Bosch-ProfiMixx46. Děkuji za info. F.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Ulman Otto
29.11.2014
Chtěl by jsem se optat zda mohu tento unašeč použít na robota MUM 4655 EU děkuji Ulman Otto
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Přidalová
24.11.2014
Dobrý den, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi unašečem ke struhadu Bosch MUM 4 a MUM5 ??? Děkuji za odpověď
Vážený zákazníku, na rozdilne roboty jina delka S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petr Dřevjaný
15.11.2014
Dobrý den,potřebuji k Bosch profimixx 46 střižnou pojistku.Kterou mám objednat? Děkuji
Vážený zákazníku, https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
olina cervenkova
02.11.2014
Dobry den pasuje tento unasec i k bosch profi mixx46 dekuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jungwirtová
31.10.2014
Dobrý den, je tento náhradní díl vhodný pro Kuchyňský robot Bosch MUM 4780? Děkuji Jungwirtová
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
iveta vavrečková
22.10.2014
dobrý den,je tato střižná pojistka taky pro robot bosch mum 4655eu?děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Gabriela Kantorová
14.10.2014
Dobrý den, rád bych se zeptala jestli je tento díl kompatibilní s Bosch MUM 54240. Děkuji G. Kantorová
Vážený zákazníku, ne musíte pořídit na MUM5 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pémova
10.10.2014
Dobry den mam robota MUM 4855/05 nevim jaky mam zakoupit střižnou pojistku Děkuji zaodpovet Pémova
Vážený zákazníku, https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Vondráčková
09.10.2014
Unašeč ke struhadlu Boch MUM profi mixx 46 je i s kovovou hřídelí??děkuji za odpověď Vondráčková
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hana V.
01.10.2014
Dobrý den, ráda bnych se zeptala, zda je tato vrtule kompatibilní také pro model 4655EU. Děkuji.
Vážený zákazníku, ano je vhodna S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hana V.
01.10.2014
Dobrý den, ráda bnych se zeptala, zda je tato vrtule kompatibilní také pro model 4655EU. Děkuji.
Vážený zákazníku, ano je pro neho urceny. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lukšovská
27.09.2014
Dobrý den, dá se použít tento unašeč i k robotu BOSCH ProfiMixx47? Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
DANA Málková
19.09.2014
Dobrý den, je tato střižná pojistka-unašeč k robotu bosch profi mixx 46?Lze koupit na pobočče v chrudimi případně? Děkuji Málková
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena. Pardubice - Chrudimska 1143 Hradec Králové - Male Námestí 110/3 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Robert Ramik
14.09.2014
Mohu poprosit o změření tloušťky kovového šestihranu unašeče ke struhadlu Bosch MUM 4405 aby nedošlo ke špatné obědnávce? Děkuji.S pozdravem Robert Ramik.
Vážený zákazníku, pojistka je na vsechny roboty rady MUM4... 8mm S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Markéta Šimková
12.09.2014
Dobrý den, chci se zeptat, zda je tato pojistka vhodná i k Boschi MUM54420? Přijde mi stejná...Děkuji Šimková
Vážený zákazníku, ne musite objednat tuto https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lenka Hřívová
11.09.2014
dobry den chci se zeptat jestli je unašeč vhodný do boch mum 4675 EU děkuji
Vážený zákazníku, ano je vhodna S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Helena Bučkova
10.09.2014
dobry den pasuje teto unašeč na Profi MIXX 47 děkuji
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Tůmová Jaroslava
08.09.2014
střížná pojistka - unašeč k masomlýnku Bosch MUM 4 5 a ještě se mi jedná o unašeč ke struhadlu střižná pojistka, zda tyto dva popsané díly můžu použít do robotu Profi Mixx 46 Bosch - v opačném případě, jestli mu můžete udat číslo pro objednání těchto dvou uvedených náhradních dílů.Moc děkuji za včasnou informaci.Tůmová jaroslaVA
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena. Telefonicky kontakt +420466615627 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Thomová
04.09.2014
Prosím o informaci, zda uvedený unašeč ke struhadlu je vhodný také pro typ robotu BOSCH profi mixx 47. Vypadá stejně, ale podle obrázku si nejsme jisti. Děkuji za odpověď. Thomová
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
hrbáčová karla
03.09.2014
můžu tuto součástku použít na bosch nr mum 48 r1 děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jirka
29.08.2014
Dobrý večer, je tento unašeč vhodný pro robot Bosch MUM 4855. Předem velmi děkuji.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Noga
22.06.2014
Dobrý den. Je tento unašeč vhodný i pro robot Profi Mixx 46. Děkuji
Vážený zákazníku, ano je pro nej S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pellegríniová Jana
19.06.2014
Dobrý deň mám 6 mesiacov robot Bosch Mum 04 655 a zlomil sa mi unášač k struhadlu .reklamovala som to a reklamáciu mi neuznali vraj sme to preťažili.Pri tom so na ňom 6* krájala zeleninu na šalát.Viete mi poradiť čo ďalej mám robiť.A je to vôbec možné.
Vážený zákazníku, neche se od svého prodejce radne proskolit, nebo si prectete pozorne navod k pouziti. Střižná pojistka je tam z bezpečnostních důvodu. Při chzbnem zachazeni musí prasknou. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavel Veselský
29.05.2014
Dobrý den, prosím, omlouvám se, že Vás zatěžuji s tímto dotazem: prosím nevíte, zda tvarově tento díl je shodný s dílem v MUM8400? (ulomila se mi metla struhadla v MUM8400 a zda to mohu získat koupením tohoto produktu, vycházím z toho, že pro jednotlivé roboty MUM se liší pouze pojistka podle výkonu motoru). Děkuji za zamyšlení a př. odpověď. Pavel Veselský
Vážený zákazníku, na prislusenstvi MUZ8DS1 je strizna pojistka shodna. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Josef Koleček
19.05.2014
Dobrý den, pasuje tento díl do robota bosch mum 4770/05? Dík za odpověď. JK
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Katarína Dobríková
27.02.2014
Dobry den! Prosim Vas sedi tento diel aj na typ Bosch ProfiMixx46 ? Dakujem!
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Trávníček Milan
13.11.2013
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat,jestli máte tento náhradní díl skladem. Díky.S pozdravem Trávníček
Vážený zákazníku, ANO !!! S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
andrea vankova
12.11.2013
Dobry den, potrebovala bych tuto součástku, ulomily se mi plastove zobacky, je moznost si ji objednat? dekuji Vankova Andrea
Vážený zákazníku, ano, máme je skladem, k okamžitému odeslání https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Búliková
07.11.2013
Dobrý den. Chtěla bych vědět zda je skladem střižná pojistka- unašeč ke struhadlu Bosch MUM 4. viz váš obrázek. Předem děkuji Búliková
Vážený zákazníku, ANO. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hana Topinková
06.11.2013
dostupnost unašeče - jaká je dodací lhůta možnost doručení - Písek, lze poslat na dobírku?
Vážený zákazníku,Ano, odesíláme okamžitě po objednání. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kateřina Kerlehová
07.10.2013
Dobrý den, ráda bych se zeptala zda je tento ND možný použít na i na robor Bosch Profimixx 46, střižná pojistka - unašeč ke struhadlu? Děkuji, Kateřina Kerlehová
Vážený zákazníku, ANO. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Baliova
01.09.2013
Dobry den , potrebovala by som tento dielik, na Slovensku ho neviem zohnať, nakolko je poštovne z čiech drahe tak ho nechcem na dobierku , ale peniaze by som Vam poslala na učet v eurach spolu z obyčajným poštovným, bolo by to možne dakujem
Vážený zákazníku, je nam lito cena dopravneho na SK je 250kč (10€) S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Karin Burdová
01.09.2013
dobrý den, mohu toto použít pro Bosch ProfiMix MUM 4655EU. Děkuji. Již jsem jedenkrát psala , ale odpověď nedorazila.
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hubáčková
27.08.2013
Dobrý den, nevím jaký mám přesně robot MUM, potřebuji střižnou pojisku - unašeč ke struhadlu. Pasuje i na různé typy? Díky Eva
Vážený zákazníku, zespoda robotu je štítek tam budete mit napsane oznaceni Enr: MUM xxxxx/xx napiste nam ho a doporucime vam prislusenstvi S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Slavíková
20.08.2013
Dobrý den,měla bych zájem o tento unašeč,ale nejsem si jistá,zda je vhodný i k MUM 4504/05???Je zakoupený už asi před 14 lety:)) Děkuji za odpověď Slavíková
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martin Pavlik
21.07.2013
dobry den, je vhodna pro Bosch profimixx 47, nebo nikoliv ? muzete mi pripadne poslat odkaz na spravny typ ? dekuji
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Oslejsek
16.07.2013
Dobrý den, je tento díl kompatibilní s BOSCH Prfimixx 46? Děkuji Ošlejšek
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
josef bartsch
30.06.2013
dobrý den-chtěl bych se zeptat,zda mohu použít střižnou pojistku - unašeč ke struhadlu Bosch MUM 4 k robotu silvercrest - zdá se mi být stejná - děkuji za odpověď.J.Bartsch
Vážený zákazníku, nezname robot silvercrest. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Palasová
11.05.2013
Dobrý den,prosim vás bude mi tento díl pasovat také na Bosh ProfiMixx 46? Děkuji Palasová
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
František Hudec
24.02.2013
máme robot typ MUM 11 E Nr 4400/00 Lze použít unašeč ke struhadlu pro MUM 4 ? Podle obrázku vypadají stejně.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Cekulová
19.02.2013
Chci se zeptat zda-li se tato střižná pojistka dá použít pro kuchyňský robot Bosh MUM 4427
Vážený zákazníku, ano je shodna S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petr Václavík
27.01.2013
Dobrý den, je vhodná tato součástka pro Bosch profiMIXX 46? Děkuji za odpověď a přeji příjemný den Václavík
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Irena Pešková
10.01.2013
Dobrý den, můžu použít tuto součástku do typu Bosh MUM Profi mix 46? Děkuji Pešková
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Ondřej Hudrlík
04.01.2013
Dobrý den, je tato pojistka kompatibilní i s robotem Bosch MUZ4DS3? Pokud ano, ihned objednávám. Děkuji. Hudrlík
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Valášková
30.12.2012
Dobrý den, dá se zakoupit pouze plastová část bez kovového vnitřku? Děkuji
Vážený zákazníku, ne dodava se celek S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marie Hrubá
03.12.2012
Dobrý den, prokluzuje nám střižná pojistka - unašeč ke struhadlu Bosch MUM 4. Je zřejmě prasklé vroubkované uchycení v těle mixeru. Při strouhání se zastaví kotouč,točí se jen naprázdno.Je nějaké řešení? Děkuji za odpověď. Marie Hrubá, Litoměřice
Vážený zákazníku, ano. Zasle tam telo robota na opravu. Druhý den vám pujde opravený cena servisu je do 1000,- S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hana Ivašková
27.11.2012
Dobrý den, je tento produkt vhodný k robotu Bosch ProfiMixx 47, na štítku MUM4750EU/05, typ CNUM5EV? Děkuji za odpověď. Ivašková
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hornak
20.11.2012
je mozne použit do kuchynskeho robota PROFIMIXX 47 unašač MUM4XXX ?
Vážený zákazníku, ano je vhodný S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Daniel safark
26.10.2012
dobrý den prosím vás u této součástky se mi urvaly ty dvě páčky co drží kouč na strouhání vubec netuším proč stouhám s tím robotem celkem dlouho a najednou toto myslíte že mi to uznají při reklamaci? děkuji
Je to střižná pojistka ktera praskne pri pretizeni. Reklamaci vam nejspise neuznaji.
Věra Wenischová
20.10.2012
Vážení obchodní partneři, potřebuji střižnou pojistku - unašeč ke struhadlu pro kuchyňský robot Bosch Profimixx 47. Je možné tuto pojistku použít. Děkuji
ano je pro nej urcena
Marcela Jindáčková
11.10.2012
mám robot BOSCH MUM46R1 je tato pojistka vhodná děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Krásná
28.09.2012
Dobrý den, je možné si tento unašeč vyzvednout ve vašem sídle v Pardubicích?Měla bych o něj zájem a nenašla jsem tuto variantu v objednávce. díky
Vážený zákazníku, ano je skladem S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Fousková
07.08.2012
Dobrý den, máte nějakou provozovnu i v Hradci Králové? Děkuji Fousková
Ano, Škaloud – servisní, s.r.o. Malé náměstí 110 Hradec Králové 500 03 Tel: +420 602 405 453 http://www.skaloud-servisni.eu/ info@skaloud-servisni.eu
Michael Housa
30.07.2012
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je tato součástka vhodná pro kuchyňského robota Bosh MUM 4655EU. Předem děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lucie Novotná
27.07.2012
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat jestli tento náhradní díl: střižná pojistka - unašeč ke struhadlu Bosch MUM, jde použít ke kuchyňskému robotu BOSCH MUM 48CR2 Děkuji za odpověď a S Přáním hezkého dne Lucie Novotná
Ano je pro nej urcen.
Michael Housa
21.07.2012
Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je tato součástka i pro bosh MUM4655EU? Předem děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Alexander Zalevskyj
21.07.2012
Dobrý deň, koľko by to stalo aj z poštovnym do Slovenska v Eurach, dakujem.
Dobrý den, 22 E
Andrea Fialová
18.06.2012
Dobrý den,je tato pojistka i pro typ ProfiMixx 46?děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Fojtíková Jarmila
05.06.2012
Prosím za informaci zdali tato střižná pojistka-unašeč náleží k robotu MUM4770.Děkuji za odpověď. S pozdravem Fojtíková.
Vážený zákazníku, ano je vhodna S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zdeňka Ševčíková
01.04.2012
Dobrý den, vlastním kuchyňský robot Bosch profi MIXX 46 je tato střižná pojistka vhodná k tomuto robotu? Děkuji za odpověď. Zdeňka Ševčíková
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hana Dufková
13.03.2012
Dobrý den, ano je to střižná pojistka. Nicméně souhlasím s jinou přispivatelkou... jsem si 100% jistá, že jsem žádnou nepřiměřenou sílu ani tlak nevyvíjela a přesto po druhém použití pojistka rupla. Cena s dopravou je víc než 500 Kč, to mi přijde dost. Chtěla jsem zaplatit za pojistku on-line platební kartou - proč tedy mám platit 159Kč za poštovné a balné, když se to dá dát do bublinkové obálky a poslat to jako dopis? Přijde mi docela divné, že servisy mají cenu i poštovné dost stejně vysoké. Když jsem součástku reklamovala v obchodě, povídali tam, že to určitě jako reklamaci uznají - samozřejmě že neuznali. Jen by mě zajímalo, jak mechanik dokáže určit, že nejde o vadu materiálu, ale že došlo skutečně k přestřižení pojistky díky přetížení. Děkuji.
Dobrý den, co se týká poštovného a balného. Je to dané tím, že pošta u dopisu nenese žádnou zodpovědnost za jeho dodání a z toho vyplívá, že není kontrola zdali zákazník zboží obdržel a kdo ho převzal. Proto se vše zasílá oproti podpisu a tato služba něco stojí. Vždy máte možnost osobního odběru v servisním centru Bosch a SIEMENS Střižná pojistka je tam z důvodu přetížení. Prosím zajděte za svým prodejcem a nechte si vysvětlit obsluhu robotu MUM. Věřte je to obsluhou. S pozdravem Skaloud
Jiří Jarkovský , Ing.
20.02.2012
Potřebujio střižnou pojistku - unašeč ke struhadlu Bosch Prifimixx46 je to stejné jak nabízíte ke struhadlu Bosch MUM?
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kaiser
25.01.2012
Dobrý den. Který unašeč potřwbuji na BOSCH PROFI MIXX 44. Děkuji Kaiser
Vážený zákazníku, ano tato strizna pojiska je vhodna pro robot BOSCH PROFI MIXX 44 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Karel Vlček
05.01.2012
Dobrý den, je střižná pojistka - unašeč ke struhadlu Bosch MUM použitelná pro typ Bosch Profi Mixx 46 ? Je možno objednat pouze střižnou pojistku? Je možno zboží vyzvednout osobně, popř. kde? Děkuji za odpovědi.
Ano. Mame bežne skladem. Osobni odběr Škaloud s.r.o. Smilova 360 Pardubice Servisni centrum Bosch Siemens Pardubice a Hradec Králové
Zdeněk
28.12.2011
Dobrý den, je, prosím, tato střížná pojistka vhodná i pro robot Bosch MUM 8 Professional? Předem Vám děkuji za informaci. S pozdravem Zdeněk
Vážený zákazníku, ano je shodna na prislusenstvi k robotu MUM8 MUZ 8 DS 1. Mame ji skladem. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Michal Petráš
24.12.2011
Dobrý deň! 1. Vybavujete objednávky aj zo Slovenskej republiky? 2. Náhradné diely MUM 4 sú určené pre všetky začínajúce sa na 4 (mám 4655)? Ďakujem pekne!
Vážený zákazníku, 1. ano 2. ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jolana ferencová
01.12.2011
Dobrý den,chci se zeptat,zda se dá tato pojistka použít i na robot typu Proxi Mixx46?děkuji za odpověď
Ano je pro nej urcena.
Ludmila Mandátová
21.11.2011
Dobrý den, chci se zeptat na tuto součástku se záruka zřejmě nevztahuje, že?
Vážený zákazníku, jedna se o střižnou pojistku. Jestliže se vam střihne v důslrdku přetíženi tak zaruka nebude uznána. Na výrobní vady se samozřejmě zaruka vztahuje. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kočová
29.10.2011
Pěkný večer, prosím o sdělení, zda je možné sehnat samostatnou kovovou pojistku? Děkuji za info. Kočová
Dobrý den, nelze dodává se jen celek. viz https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem Škaloud
veronika
17.10.2011
Tato součástka je nejslabší článek k robotu MUM 4655,překvapila mě její cena a její snadná poruchovost či zlomení. Mám robot v záruce a při snadném krouhání součástka praskla jako sirka. Díky.
střižná pojistka - unašeč ke struhadlu Bosch MUM 0910271976 slouží jako pojistka proti pretížení. Doporučuji pročíst si navod k použití. S pozdravem https://naradi-skaloud.cz/
Jitka Pluhařová
16.10.2011
Dobrý den, hodila by se tato střižná pojistka i na robot Bosch profimix 46?Děkuji za odpověd,pokud ano,tak si jej objednám. Pluhařová
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jindřiška Burešová
06.10.2011
Dobrý den, lze použít tuto pojistku na robot MUZ 4 DS 2 ? Děkuji Burešová
Vážený zákazníku, ano je k nemu urcena. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Alena Malá
06.09.2011
Dobrý večer, prosím pasuje tento náhradní díl na robot BOSCH FAMILY MUM 4505/05, je asi 11 let starý, podle obrázku mi připadá stejný.Děkuji za info. A.Malá
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Šárka Kubalová
05.09.2011
Dobrý den chci se zeptat je tento unašeč vhodný pro kuchyňský robot BOSCH MUM 4756EU? Děkuji s pozdravem Šárka Kubalová.
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jarmila Plánková
20.06.2011
Mohu použít u typu BOSCH MUM 4655 PRIFI MIXX 46 ? Děkuji za odpověď Plánková
Vážený zákazníku, ano je to shodné S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jaromír Polák
20.06.2011
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jestli tento unašeč pasuje na MUM 4780. Děkuji Polák
Vážený zákazníku, ano je shodný S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
ivana tašková
17.06.2011
Je tato pojistka vhodná i pro Bosch Robot Profimixx47? Děkuji Tašková
ivana tašková
17.06.2011
Je tato pojistka vhodná i pro Bosch Robot Profimixx47? Děkuji Tašková
Ano
Václav Pancner
07.06.2011
Dobrý den.Chci se zeptat,jestli se unášeč hodí k robotu Bosch Mum 44.Děkuji.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Benešová
29.03.2011
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli tato střžná pojistka - unašeč ke struhadlu Bosch MUM se hodí na robot Bosch Concept 7200elektronic,máme masový mlýnek a struhadlo a ulomily se nám ty packy od unašeče.Mate mě obrázek protože vypadá trochu jinak než ta naše součástka.Děkuji za odpověď Benešová - ved. stravování
Vážený zákazníku, ne neni to strizna pojistka k vasemu masomlynku. Potřebuji but nafotit mlynek s pojistkou nebo presny typ oznacemi MUZ7xxxx. Poslete nam email info@naradi-skaloud.cz S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*