Autorizovaný prodejce Bosch

Těsnění k mixeru Bosch MUZ4MX2

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

13%
Hodnotilo 8 uživatelů
5
12.5% (1)
4
0% (0)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Irena Kropáčková
19.04.2017
Dobrý den, je vaše těsnění vhodné k mixeru Bosch ProfiMixx46, mezi mixovací nádobu a nože? Děkuji.
Vážený zákazníku, ano těsnění je vhodné. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Bob
01.03.2017
Dobry den, mam doma kuchynsky robot Bosch MUM 4657 a u mixeru se manzelce podarilo znicit tesneni u mixeru (mezi nadobou a nozem). Chtel jsem se zeptat, jestli nabizene tesneni k mixeru bude pasovat. Podle obrazku by se jednalo asi o jiny vyrobek, nez potrebuji (je prilis siroke). Predem dekuji za odpoved. Bob
Vážený zákazníku, ano bude pasovat.máme originál. Obrázek ilustr. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Milosavljević
05.10.2016
Dobrý den, mám kuchyňský robot zn. Bosch MUM 4770, potřebovala bych k mixéru těsnění. Je tento typ těsnění univerzální pro všechny typy Bosch mixérů? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem, Martina Milosavljević
Vážený zákazníku, ano těsnění by mělo byt stejné u všech modelů. Jiné je pouze u modelů se skleněným mixérem. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavel Smetana
20.01.2016
Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je tesneni vhodne i pro tyčový mixer Bosch Předem děkuji za odpověď S pozdravem Smetana Pavel
Vážený zákazníku, ne neni. Napiste nam model mixeru. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Karel Bobek
06.10.2015
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli těsnění 047 953 je mezi nože a nádobu. Děkuji.
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Strcula Martin
05.08.2015
Dobrý deň prosím vás tesnenie k mixeru Bosch č.047953 je tesnenie k nožu mixeru č. 054690 Ďakujem
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Kopečková
21.03.2014
Dobrý den, je těsnění vhodné i pro mixer MUZ 4MX2 plastový, jehož náhradní díly rovněž nabízíte?! Díky za odpověď.
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcene S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Smutny Jiří
27.06.2011
JE to těsnění k mixovaímu nastavci
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*