Autorizovaný prodejce Bosch

Bosch MUZ4FW3 Masomlýnek

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

29%
Hodnotilo 14 uživatelů
5
28.5% (4)
4
0% (0)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Lenka Sochrová
14.03.2017
Dobrý večer máte prosím opravdu tento mlýnek skladem? při objednávce 15.3 přijde mi prosím do pátku 17.3? Děkuji za odpověd. Sochrová Lenka
Vážený zákazníku, ano mame skladem. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Milan Vlk
10.11.2016
Dobrý den! Chtěl jsem se zeptat, jestli pasuje tento typ masomlýnku do robota BOSCH, typ - CNUM5ST, NR - MUM 4427/05, FD - 9101. Děkuji , s pozdravem Milan Vlk.
Vážený zákazníku, mlýnek který jste uvedla je určen pro Váš robot Bosch MUM 4427/05, FD - 9101 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
I.Bursíková
04.04.2016
Je vhodný k MUM 4655EU ? Děkuji
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Benda
03.07.2015
Dobry den Mam robota BOSCH MUM48re a potreboval bych mlynek na maso. mate ho skladem?
Vážený zákazníku,ano mame skladem, k okamžitému odběru. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Bohouš Zapadlo
10.12.2014
Rád bych se zeptal, zda vás masomlýnek MUZ 4 FW 3 je vhodné použít k robotu Bosh MUM 4405/03? Děkuji ZApadlo
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kuboň Petr
13.11.2014
cena +poštovné na dobírku děkuji
Vážený zákazníku, https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/masomlynek-muz-4-fw-101-bosch_kopie-200 949,- + 159,- = 1108,-s DPH S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Michaela Florekova
17.06.2014
Dobry den, chcela by som sa opytat, ci je tento mlyncek vhodny do umyvacky riadu. Dakujem, Florekova
Vážený zákazníku, ne. Jen rucni mytí. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Vlastimil Balaš
08.04.2014
prosím o informaci jestli je tento masomlýnek k robotu MUM 4405 děkují
Vážený zákazníku, ano je pro nej vhodny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Vladimír Holý
24.11.2013
Dobrý den, než objednám masomlýnek MUZ 4FW 3, prosím o ujištění, že je to rozšiřitelné příslušenství k robotu BOSCH typ:CNUM5ST, E-Nr:MUM46R1/03. Děkuji. V.Holý
Vážený zákazníku, ano je to prislušenstvi k vašemu robotu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Černíková Miroslava
30.08.2013
Chci se zeptat, zda je možnost objednat masový mlýnek bez děrovaného kotouče, nože, šneku - pouze tzv. korpus, který se mě rozbil ( odlomil se kousek kovu v zadní části, kde se nasunuje na rameno a kde je klička, která zajišťuje šnek). Předem děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano je to možne napiste nam dodaci adresu a telefon cena korpusu je 598,-Kč S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zdislava Manová
13.12.2012
Lze masomlýnek použít k robotu bosch 4780? Děkuji.
Vážený zákazníku,ano tento mlýnek lze použít k robotu 4780 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavla
02.10.2012
Dobrý den, je součástka vhodná i pro robota typu bosch MUM 52131 ? Děkuji
Vážený zákazníku, ano je shodna S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Vosátka
22.09.2012
Sháním samostatný nerezový nůž k masomlýnku Bosch - cena???
Vážený zákazníku, https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/nuz-k-masomlynku-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lešáková Hana
24.08.2012
Dobrý den, je tento masomlýnek kompatabilní s robotem Bosch Profi Mixx 47? Předem děkuji za odpověď Hana Lešáková
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcen S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*