Autorizovaný prodejce Bosch

Bosch MUZ4GM3 Mlýnek na mák,koření, semena

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

35%
Hodnotilo 28 uživatelů
5
21.4% (6)
4
14.2% (4)
3
7.1% (2)
2
0% (0)
1
0% (0)
Eva Brončková
11.12.2016
Vlastnim robot s oznacenim BOSCH ProfiMixx46 electronic.Bude mi pasovat mlynek na mak?Kod zbozi MUZ 4 GM 3.Dekuji Brončková
Vážený zákazníku, ano uvedený mlýnek je určen pro roboty MUM4 tedy i pro Váš ProfiMixx46 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kateřina Plívová
25.10.2016
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li je mlýnek vhodný na robot BOSCH FAMILY MUM 4505. Děkuji za odpověď
Vážený zákazníku, ano mlýnek je použitelný pro MUM4505. Martin Šetina S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Palouš
06.10.2016
Dobrý den, je možné použít mlýnek k robotu MUM 4505/03, jiné označení typu UM4EV2A ?
Vážený zákazníku, ano uvedený mlýnek je určen pro tip robota MUM 4505/03 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Oldřich Špaček
15.09.2016
chci se zeptat zda se dá mlýnek na mák použít na robot Bosch MUM46R1- MLÝNEK MUZ 4 GM 3 Děkuji špaček
Vážený zákazníku, ano tento mlýnek na mák je určen přímo pro řadu MUM46R1 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavel Černý
06.03.2016
Dobrý den. Opustil nás mlýnek na kávu. Mum 4880 máme. Existuje mlýnek na kávu jako příslušenství? Děkuji. Pavel
Vážený zákazníku, NE. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Miroslav Ryšavý
20.11.2015
Dobré odpoledne, můžu tento mlýnek použít k Bosch PROFI MIXX 47 ? Děkuji za odpověď. M.Ryšavý
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina
06.07.2015
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli to pasuje ta kuchyňský robot Bosh MUM4655. Děkuji.
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zdeněk Grof
14.04.2015
Dobrý den, prosím o seriozní prověření, zda "Mlýnek na mák,koření, semena MUZ 4 GM 3 Bosch" máte opravdu skladem. Prosím o zaručenou informaci. Předem opravdu moc děkuji. Zdeněk Grof
Vážený zákazníku, ANO, můžeme ihned odeslat. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hana Šuchová
14.01.2015
Dobrý den,máte tento mlýnek fyzicky skladem, jak je uvedeno na vašich www? Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Tichavsky
08.12.2014
Vlastnim robot s oznacenim MUM 4655 EU.Bude mi pasovat mlynek na mak?Kod zbozi MUZ 4 GM 3.Dekuji Tichavsky
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Frydrychová Ludmila
22.10.2014
Hodí se mlýnek na mák MUZ GMS Bosh na můj robot MUM Bosch 4756.Mám u toho šlekač, mixer, hnětač, mlýnek na maso, struhadla, na citrusy. Píši již podruhé, nepřišla mi odpověď asi před 14 dny.
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Frydrychová Ludmila
15.10.2014
Hodí se tento mlýnek na mák k mému robotu Bosch 4756 koupený v roce 2010 za 7 tis. Kč.
Vážený zákazníku, ano je pro neho urceny. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Přemysl Procházka
14.10.2014
lze tento mlýnek použít na Profi mixx46
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny. Mame ho skladem S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Květa Knapová
03.04.2014
Dobrý den, zajímalo by mě, zda jde mlýnek použít jak na robot MUM 4 tak na MUM 5, nebo jestli je v tom rozdíl. Děkuji a přeji hezký den, K.Knapová
Vážený zákazníku, jsou oba ruzne konstrukce nelze je zamenit S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jana Vosátková
01.11.2013
Dobrý den , chtěla bych vědět, jestli jde mlýnek na mák na robot MUM 4880. Děkuji
Vážený zákazníku, ano jde. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lada Morávková
19.07.2013
Dobrý den, mám tento mlýnek a obrousily se mi již třecí kameny, takže mák již mlýnek nedokáže pomlet. Je možné tyto dva vnitřní díly sehnat jako náhradní? Mlýnek je jinak zcela funkční, větší semena bez problému pomele. Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano cena kamenu je 1630,- S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Květa Valtrová
24.02.2013
Dá se nástavec použít na mlýnek na maso MFW1501? Děkuji
Vážený zákazníku, ne. Mužete použít příslušenství viz niže https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/nastavec-na-vyrobu-strikaneho-peciva-muz-4-sv-1-bosch_kopie-589 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/muz-45-rv-1-pridavne-strouhadlo-na-orisky-a-strouhanku https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/muz-45-ls-1-sada-derovanych-kotoucu https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/nastavec-na-pasirovani-ovoce-muz-4-fv-1-bosch S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
marie
09.02.2013
potřebuji ozubený pastorek k mlýnku na mák, v nabídce ho nemáte, je možnost?
Vážený zákazníku, nejlépe vyfoťte díl který potřebujete.Náhradní díly k mlýnku lze objednat. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petra Rotterová
07.02.2013
Dobrý den. Dnes mi mlýnek spadl na zem a rozstříštila se taková ta horní plasttová čepička.. respektive ty nožičky od ní.. Takže teď není šnek zvrchu chráněn... Ještě jsem to ez toho nezkoušela použít... a nevím.. zda se dá sehnat jen tato horní součást mlýnku :( Kdybch mohla přiložit foto.. přidala bych).
Dobrý den, je možné objednat jen horni kamen, jeho cena je 818,- Kč s DPH S pozdravem Skaloud s.r.o.
Pavol Lednický
26.12.2012
Dobrý deň, na mlynčeku na mak MUZ 4 GM 3 Bosch sa mi zlomilo ozubené 12 zubové koliečko. Je ho možné, ak ho máte, od vás kúpiť? Som zo Slovenska. Ďakujem.
Vážený zákazníku, mame skaldem. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/prevod-do-muz4gm-mlynek-na-mak S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Smrčková
15.08.2012
Dobrý den. U tohoto mlýnku se mi zlomil plastový unašeč. Je možné si ho objednat a kolik stojí? Děkuji za informaci.
Vážený zákazníku, ano mame ho skladem stoji 92,- s DPH S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Bártová
11.03.2012
Dobrý den, vlasním tento mlýnek, ale uvnitř se mi rozbilo, rozlomilo ozubené kolečko (malé), prosím je možné tento náhradní díly koupit. děkuji Bártová
Vážený zákazníku, ano mame skladem cena je 432,- S DPH S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hana Mudriková
17.10.2011
Dobrý den, lze objednat unašeč k mlýnku na mák MUZ4GM3 ?
Ano mame ho skladem
Hana Mudriková
17.10.2011
Je možné zakoupit unašeč k tomuto mlýnku na mák ?
Vážený zákazníku, ano mame ho skladem cena je 92,- Prosim napiste anm adresu a telefon. Posleme dil na dobirku S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Flidrová
11.10.2011
Dobrý den, lze tento typ mlýnku na mák,koření,semena MUZ 4 GM 3 použít na robot Bosch Profi Mixx 46 (type CNUM 5ST, MUM 4655)? Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
MICKA
19.03.2011
Mam dotsz v mlynku na mak nam prasklo male plastove ozubene kolecko, da se sehnat nove. S pozdravem Micka
Vážený zákazníku, ano napiste nam adresu dodruceni a telefon zasleme na dobirku S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
miloš střítesky
02.03.2011
rád bych se optal zdali jde o kamenný mlýnek či nerez.děkuji
Vážený zákazníku, jedna se o kovový mlýnek. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
BROŽOVÁ HELENA
16.01.2011
DOBRÝ DEN, PROSÍM, LZE DOKOUPIT POUZE MLECÍ KAMENY DO MLÝNKU NA MÁK MUZ 4 GM 3 BOSCH ?
Vážený zákazníku, kameny lze dokoupit jako náhradní díl, ale cena bude téměř jako za nový mýnek. Jedná se o nejdůležitější část mlýnku. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*