Autorizovaný prodejce Bosch

Bosch MUZ4MM3 Multimixér

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

0%
Hodnotilo 9 uživatelů
5
0% (0)
4
0% (0)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Hamříková
01.07.2017
Dobrý den, je možné sehnat pouze nádobu s víkem k multimixéru (bez nože a kotoučů)? Děkuji. Hamříková
Vážený zákazníku, lze objednat pouze jako celek. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Anna Petrikovičová
25.05.2017
Dobrý den,hodí se tento multimixér i k robotu MUM 48A1 Děkuji Petrikovičová
Vážený zákazníku, ano hodí. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Anna Petrikovičová
23.05.2017
Dobrý den,je možné použít tento mutimixér k robotu MUM 48RE Děkuji Petrikovičová
Vážený zákazníku, ano je to možné S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Tomková
18.05.2017
Dobrý den, tento multimixér je zařazen v příslušenství u robotu MUM. Dotazuji se tedy, zda jej je možné použít i na robot MUM 4855.
Vážený zákazníku, ano je to možné S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Markéta
13.01.2017
Hodí se k robotu Bosh Mum 4655eu
Vážený zákazníku, ano je vhodny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Aneta Hatlova
26.11.2016
Dobry den, Je mozne koupit jako dil, pouze to plastove kolo, do ktereho se usazuje stouhaci kotouc Dekuji
Vážený zákazníku, skladem uvedený díl máme cena:259,-Kč + 159,-Kč poštovné a balné V případě zájmu zboží objednejte po emailu info@naradi-skloud.cz S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Knotek
13.02.2016
Dobrý den, dá se použít na typ BOSCH profi mixx 44 ? Díky
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Helena Kocichová
20.04.2015
Dobrý den,mám dotaz,jestli se dá koupit multi mixér MUZ 4 MM3 Bosch bez strouhacích kotoučů?Nebo vyměnit kotouče za jiné?Děkuji za odpověď Kocichová
Vážený zákazníku, bez strouhacích kotoučů tento přídavný strojek, nelze objednat. Kotouče jsou součást balení a nejsou záměnné s kotouči pro krouhač MUDSZ3 takže je ani nede vyměnit za jiný typ. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Rostislav Filip
06.10.2014
Dotaz na možnost koupě náhradního unašeče Multimixeru. došlo k jeho zahřátí a zdeformování. Možno zaslat foto. Děkuji Filip 777574632
Vážený zákazníku, prosi zaslete nam foto na email: info(zavinac)skaloud-servisni.eu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*