Autorizovaný prodejce Bosch

Bosch MUZ4DS3 Průběhový krouhač

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

39%
Hodnotilo 14 uživatelů
5
28.5% (4)
4
14.2% (2)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Martin Sassik
05.05.2017
Dobrý den. Je součástí střižná pojistka - MUZ4DS3-unašeč ke struhadlu Bosch MUM 4 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum ? Děkuji za odpověď. Martin Sassik
Vážený zákazníku, ano součástí je i střižná pojistka. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
pavlína vejmělková
27.12.2016
Dobrý den, z kolika a jakých dílů se skládá tento produkt? Děkuji.
Vážený zákazníku, tento krouhač se skládá z deseti dílů. Dokoupitelné náhradní díly naleznete viz odkaz níže pod samotným produktem. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/muz-4-ds-3-prubehovy-krouhac V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Martin Šetina S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Samuel
08.12.2016
Zdravim chci se zeptat jestli ten průběhový krouhač je kompletní z vrskem i spodkem + stemi kotouci za těch 579 Kč dekuji Samuel
Vážený zákazníku, ano jedná se o kompletní originální příslušenství Bosch S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Roubíček
15.10.2016
Dobrý den. Je možno tento krouhač použít jako celek na MUM 54240 ? Děkuji za odpověď. Roubíček
Dobrý den pane Roubíčku, Bosch MUZ4DS3 není určen pro Váš tip robota. Pro Vašeho robota by byl optimální krouhač viz. níže. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-bosch-mum-5/krouhac-prubehovy-k-mum-5-robot-bosch Váš team naradi-skaloud.cz
Marta Janickova
17.11.2015
Dobrý den,mam zájem koupit nový průbehový koruhač horní i spodní díl k robotu Bosch MUM4875Eu,ale bez krajecich kotoučů,v nabídce uvádíte ve slevě za 849,-,kolik je poštovné?Dekuji ze odpověď,Janickova
Vážený zákazníku,159,. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
gabriela
04.01.2015
Dobrý den Chtěla bych se zeptat jestli tento náhradní díly obsahuje i tu vrtulku co se nasazují struhadla Děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petra Novakova
10.03.2014
Dobrý den, je prosím MUZ 4 DS 3 Průběhový krouhač vhodný i pro MUM 4505/06? Děkuji Nováková
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Jinderle
10.03.2014
Dobrý den. Mám robot profimixx 46. Na průběhovém krouhači pod strouhacím nožem je plastový otočný díl na kterém jsou dvě ramínka na vyhazování strouhaného materiálu. Ta ramínka se mi ulomila. Je to vůbec ještě k sehnání? Děkuji.
Vážený zákazníku, ano jedna se o střižnou pojistku https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Silová
06.02.2013
Dobrý den ještě se chci zeptat na co jsou tyto tři krouhače ( co se s nimi strouhá. Ptátm se pro případné zakoupení dalších krouhačů, tak aby jsem nekupovala stejné. Děkuji
Vážený zákazníku, pošlete nám prosím odkaz na krouhače ,který máte na mysli S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Sílová
06.02.2013
Mám MUZ PROFI MIX44. Chci se zeptat, zda postačí koupit jen tento Průběhový krouhač se struhadlem a již může krouhat, tedy již jej nasadím na můj robot a nebo musím zakoupit ještě něco, nějakou mezi součást popřípadě další potřebné příslušenství. Děkuji
Vážený zákazníku,ano tento krouhač lze přímo nasadit na Váš robot. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavel Ryzý
25.01.2013
Dobrý den, dá se prosím koupit jen vrchní díl?
ano mame ho skladem
Břetislav Koloc
02.10.2012
Dobrý den.Mám kuchyňský robot Bosch MUM 4655 EU a u průběžného krouhače se ubrousily dorazy krouhacího kotouče.Dají se koupit nebo musím koupit celý krouhač? Děkuji Koloc.
Vážený zákazníku, daji se koupit samostatne https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/voditko-ke-struhadlu S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pacal Vladimír
09.09.2012
Dobrý den,chci se zeptat, zda průběhový krouhač pasuje i na MUM 4655 EU a zda se dá objednat pouze spodní díl, do kterého se vkládají struhadla. Děkuji . Pacal
Vážený zákazníku, ano mame skaldem 250kč S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Sikora Antonín
23.08.2012
Obsahuje průběhový krouhač i střižnou pojistku s unášečem a lze ho použít místo MUZ 4 DS 2 na robot MUM 4655EU.Děkuji.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*