Autorizovaný prodejce Bosch

Bosch MUZ45FV1 Nástavec na pasírování ovoce

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

21%
Hodnotilo 8 uživatelů
5
12.5% (1)
4
12.5% (1)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Černý Josef
09.01.2017
Chtěl bych se zeptat, zda tento nástavec na pasírování ovoce Bosch MUZ 45 FV 1 je také vhodný k robotu Bosch CNUM5ST. Případně zda je k tomuto robotu k sehnání.Děkuji Černý Josef.
Vážený zákazníku, jestli mate u robota maso mlýnek tak ano. Bosch MUZ 45 FV 1 je nastavec na MUZ 4 - 5 FW3 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Milan Pindur
09.11.2016
prosím o info zda pasuje tento lis na ovoce na robot Bosch MUM 46 55 EU/03 Předem děkuji za informaci
Vážený zákazníku, Ano lis na ovoce Bosch MUZ45FV1 je určen pr Váš robot Bosch MUM4655EU/03 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lenka
10.07.2016
Dobrý den,lze někde vidět nástavec na pasírování v akci? Např. nějaké propagační video? děkuji
Vážený zákazníku, můžete zkusit bosch kanal na youtube.com S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lidka Bláhová
21.01.2016
Mám robot BOSCH 46CR2, potřebuji nástavec na lisované ovoce k tomuto =MUZ 4 FV 1.Prosím pasuje k tomu robotu váš nabízený MUZ 45 FV1? Dík
Vážený zákazníku, ano je to vhodne prislusenstvi S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
j.szotkowska
19.05.2015
Dobrý den, při pasírování rybízu pomocí nástavce MUZ 45 FV 1 získáme čistou rybízovou šťávu bez jadérek a slupek ? A je možné takto v přiměřené době zpracovat i několik kg rybízu nebo se zařízení postupně ucpává ? Příslušný robot a masový mlýnek máme. Děkuji za odpověď a zdravím - J. Szotkowská
Vážený zákazníku, Ano. Ano je mozne postupne zpracovat i vetsi množství. Cisteni je jednoduche. Je to nastavec kvůli kteremu si zakaznici porizuji tento robot. Je mozne na nem delat i sipky za podmínky, že se nejdříve uvari. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zuzana Kratinová
21.12.2014
Dobrý den, mám tento lis na ovoce ale nejde mi přišroubovat k masomlýnku. Není třeba ještě dokoupit nějaký díl? Děkuji
Dobrý den, jaky mate robot a masomlynek? Popripadne nam zaslet foto. s pozdravem Skaloud
Jan Dubský
21.02.2013
Dobrý den, Chtěl bych se Vás zeptat jestli je v nabízeném "Nástavci na pasírování ovoce MUZ 45 FV 1" také vnitřní šnek? Děkuju předem za odpověď a přeju hezký den - s pozdravem Dubský
Vážený zákazníku, ano je soucaszi S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Michal Dyntar
08.07.2012
Dobry den,chtel jsem se zeptat,mam robot bosch profi Mixx 46 a potreboval bych lis na ovoce k nemu,muzete mi poradit.Jestli k tomu bude pasovat.Dekuju Dyntar
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/nastavec-na-pasirovani-ovoce-muz-4-fv-1-bosch S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*