Autorizovaný prodejce Bosch

Bosch MUZ4MX2 Plastový mixér

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

27%
Hodnotilo 24 uživatelů
5
20.8% (5)
4
8.3% (2)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Simona Mořkovská
15.01.2021
Mixér funguje jak má na typ Bosh MUM 4505/05. Spokojenost.
Rampulova Veronika
11.04.2017
Dobrý den mám robot bosch 4505/05 a potřebovala bych mixovaci plastovou nádobu najdu ji u vás? A pod jakým názvem? Díky
Vážený zákazníku, můžete si vybrat mezi kompletním plastovým mixérem, nebo pouze plastovou nádobkou. pokud chcete pouze plastovou nádobu : https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/plastovy-mixer-muz-4-mx-2-bosch_kopie-242 pokud chcete kompletní plastový mixer: https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/plastovy-mixer-muz-4-mx-2-bosch S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavel Dolének
29.12.2016
Dobrý den, Prosím o potvrzení vhodnosti tohoto příslušenství pro kuchyňský robot Bosch MUM4655EU/05 Děkuji a přeji pěkný den
Vážený zákazníku, ano uvedený mixér je vhodný pro Váš tip robota. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Lustyk
13.11.2016
Dobrý den, vlastním kuchyňský robot BOSCH ProfiMixx 46 (MUM 4655). U nádoby mixeru se mi ulomila šroubovací část a ve vašem obchodě jsem objevil "Bosc MUZ 4 MX 2 Plastový mixér" v ceně 575,- Kč. Je tento mixér shodný/použitelný s výše uvedeným typem zařízení. Předem děkuji za odpověď. S pozdravem, J. Lustyk
Vážený zákazníku, ano uvedený mixér shodný s výše uvedeným typem zařízení. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hana Hlavatá
26.09.2016
dobrý den, mám rozbitou nádobu na mixer na MUM 4505/06. Dá se nádoba, kterou nabízíte, použít na tento typ robotu? Irituje mě značení MUZ. Děkuji Hana Hlavatá
Vážený zákazníku, Ano uvedený mixér je určen pro Vaší řadu robota. Všechno příslušenství pro roboty Bosch je značeno jako MUZ. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Brabec Karel
22.09.2016
Dobrý den : Mám robot Bosch cca 15 let a chtěl bych si objednat plastový nástavec na mixování za 575 Kč jak máte na internetu a také jestli bude kompletní tak jak je na obrázku , jenom doufám že bude pasovat. je to MUM4EV28 děkuji za odpověd .. Brabec
Vážený zákazníku, ano bude kompletní dle fotografie. Mixér je určen pro všechny roboty z řady MUM4.... S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Vera Chvatalova
30.08.2016
dobry den, mam robot Bosch MUM4855. pasuje tento plastovy mixer i na tento typ robotu? dekuji za odpověď.
Vážený zákazníku, na vámi uvedený tip robota pasuje mixér viz odkaz. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/plastovy-mixer-muz-4-mx-2-bosch S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Alžbeta Vašková
08.08.2016
Dobrý deň posielajte aj na slovensko ďakujem
Vážený zákazníku, Není problém. poštovné 250kč. Vy to, ale budete plati v €. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Ivana
12.01.2016
Prosim sedí tahle nádoba i na robota mam profi mixx 46?
Vážený zákazníku, ano je vhodna, jestlize mate tu puvodni nadobu plastovou. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Eva Pažourková
13.12.2015
Dobrý den, mohla bych se zeptat, jestli je tato nádoba vhodná i pro kuchyňský robot Bosch MUM 4780? Děkuji, s pozdravem Eva Pažourková
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Dagmar Konečná
28.11.2015
Prosím lze tento plastový mixer použít ke staršímu typu robota Bosch Family? Pokud ne, lze sehnat odpovídající náhradu? Děkuji. D. Konečná
Vážený zákazníku,ANO můžete použít. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petra Světlíková
24.11.2015
je možné použít pro MUM 4505/05?Děkuji za odpověď
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Rudolf Krutsky
25.07.2015
Bude tento mixér pasovat na MUM4505? Moc Děkuji.
Vážený zákazníku,ANO. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Vičan
30.04.2015
Dobrý den mám robot MUM 4655/D1.Budemi mixér pasovat
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
lenka Vaškova
09.02.2015
dobrý den,mám robot MUM 4406 a potřebovala bych dokoupit tento mixer , chtěla bych vědět jestli mi bude pasovat na robot tého značky díky moc Vašková
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martin Pavlik
22.07.2013
Dobry den, je tato soucast plne kompatibilni s bosch profimixx47 ? Dekuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Pomej
10.05.2013
Dobrý den chtěl jsem se zeptat půjde tento mixer na robot mum4505.Děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lucie Sitová
07.05.2013
Dobrý den , sedí tento mixer na bosh profi mixx 44?děkuji za odpověď L.S.
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
kotyzova
12.12.2012
lze tento mixer pouzit k robotu bosch mixx 46 dekuji
Vážený zákazníku,ano tento mixér je pro Váš robot. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Šindelová Jiřina
16.10.2012
Dobrý den.Chtela bych se zeptat jestli se prodává samostatně plastová nádoba k mixéru. Děkuji za odpověď. Šindelová
Vážený zákazníku, ano https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/plastovy-mixer-muz-4-mx-2-bosch_kopie-242 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Račuková Martina
21.05.2012
Dobrý den, mám tento mixér celý funkční, ale praskl mi spodní bílý díl, který se přišroubuje na nádobu, v náhradních dílech jsem ho nenašla, dá se objednat zvlášť? Děkuji Račuková
Vážený zákazníku, ano mame skladem stoji 210. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
danes streda
01.05.2012
bosch profi mixx 46 jaky tam bude pasovat mixer
Vážený zákazníku, pasuji vsechny dily MUZ 4 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kamila Litvanová
05.02.2012
Dobrý den!Chtěla jsem se zeptat prasklo mi víko k tomuto mixéru.Nedalo by se jenom toto samotné víko koupit?Děkuji předem za odpověď.
Vážený zákazníku, ano mame ho skladem stoji 220,-bez DPH. Jestli ho chcete poslete na sebe kontakt + telefon S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Binder Vlastimil
03.11.2011
Je možno zakoupit jako náhradní součástku nůž se spojkou do tohoto mixéru?
Vážený zákazníku, ano je to mozne cena noze a spojky je 838,- bez DPH S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*