Autorizovaný prodejce Bosch

BOSCH nože pro MUZ4MX2

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

0%
Hodnotilo 8 uživatelů
5
0% (0)
4
0% (0)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Marie Loudová
18.07.2017
Hodí se BOSCH nože pro MUM 4 MX 2 (vaše nabídka za 299,.Kč) pro starší robot Bosch MUM 4505/06? Díky Loudová
Vážený zákazníku, ano jsou vhodné. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kolomazníková Pavlína
24.02.2017
Vážená paní, pane. je tento náhradní díl i pro starý model robota - MUM 4505/5, FD 7909,TYP UM4EV2A ? Děkuji za odpověď Krásný den Kolomazníková
Vážený zákazníku, ano tento díl pasuje na váš robot S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zdeněk Hadrava
11.12.2016
Dobrý den, tento náhradní díl vypadá stejně i jako na bosh profimixx46 proto se ptám lze ho použít pro tento tip??
Vážený zákazníku, ano uvedený díl je možné požít v robotu profimixx46 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Radka Tanistrová
10.09.2016
Dobrý den,sháním náhradní nože na mixér k robotu Bosch MUM 4880/05.Nevím zda jsou uvedené nože kompatibilní. Děkuji
Vážený zákazníku, v případě že máte klasickou plastovou mísu která byla dodávána k většině robotů MUM4 jsou uvedené nože plně schodné. Pro větší jistotu výběru náhradního dílu Nám prosím zašlete čitelné foto štítku z těla robota. Obratem Vám zašleme případný tip a cenu náhradního dílu. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavlína Kolomazníková
23.05.2016
Dobrý den, prosím vás, je tento náhradní díl platný i pro typ MUM 4505/05, FD 7909, TYP UM4EV2A? Děkuji za odpověď. Hezký den
Vážený zákazníku, ano tento díl je platný i pro tento typ. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Luňáková Marcela
18.02.2016
Dobrý den, mám dotaz na tyto nože-jestli jsou k robotu Bosch-mixér E-Nr. MUM 4655/01 FD8405 Děkuji za odpověď Luňáková
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Anna Fismolová
28.06.2015
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tento náhradní díl se vztahuje i na robot MUM 4505/04. Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Roman Kosicky
07.02.2015
Dobry den, muzete poradit ječstli se prodava nahradni tesneni na MUZ4MX2 (Bosch)? Dekuji, S pozdravem, Roman Kosicky
Vážený zákazníku,ANO https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/tesneni-k-mixeru-bosch S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*