Autorizovaný prodejce Bosch

převod MUM4

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

15%
Hodnotilo 18 uživatelů
5
11.1% (2)
4
5.5% (1)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Jiří Bambásek
06.01.2021
Dobrý den, je tento převod vhodný také do MUM 4880/05. Děkuji
Václav Hajník
09.02.2017
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda tento převod půjde použít do modelu Bosch profimixx 46. Děkuji za odpověď Hajník
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
lubomir kudela
02.10.2016
je moznost objednat z prevodu mum4,suciastku ktora je na obrazku v pravo?jedna sa o adapter pre unasac struhacich kotucov.
Vážený zákazníku, náhradní díl je dodávany jako komplet pro celkovou funkci robota a předejití dalších vad je lepší vyměnit obě součástky. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Milan Fedor
21.05.2016
Dobrý ďeň! Chcem sa opytať,čije možne použiť prevod MUM4 do staršieho robotaPROFI MIXX46. 2.jestli je možne kupiť samostatný ozubený hriadeľ -vo vašej ponuke tmavý-bez šnekoveho kola a aká by bola jeho cena. ĎAKUJEM.
Vážený zákazníku, 1) ano lze. https://naradi-skaloud.cz/prevod-mum-4.... 2) nelze rozdělit, dá se objednat pouze jako set. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Stanislav Svoboda
19.04.2016
Dobrý den, pasuje prosím tento převod na BOSCH Profi Mixx 46? Děkuji za odpověď Svoboda
Vážený zákazníku, ANO pasuje S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
vaco
03.03.2016
Dobry den,je to vhodne aj do mum 4780? Dakujem, s pozdravom Vaco
Vážený zákazníku, NE. Modul k robotu MUM4780 (parkovací automatika)stojí 1836,- máme skladem S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Miroslav Dvořák
22.02.2016
Dobrý den prosím mám dotaz jestli je tenhle převod MUM 4 schodný do robotu Bosch ProfiMixx 46 děkuju za odpověď s pozdravem M.D.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Miroslav Kučera
24.11.2015
Žádám Vás o informaci, zda je převod MUM4 osazen i v robotu BOSCH ProfiMixx 46.
Vážený zákazníku,ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Věra
05.11.2015
sháním ozubené kolečko (převod) domácí strouhač koupený v Lídlu zn.silverCrest kuželové nástavce. Kolečko je 40mm 48zubů střed.díra 5mm,obvod ozubení 6mm ,ve středu je taky ozubení 8mm 11zubů nevím kde to mám sehnat.Děkuji Bauerová
Vážený zákazníku, tuto značku neopravujeme a nemáme na ni žádné náhradní díly S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Josef Novák
27.07.2015
dobrý den, pasuje tento díl do MUM 4835/05 ? díky za odpověď.
Vážený zákazníku, ANO . S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Michoňová Marie
28.12.2014
Dobrý den,chci se zeptat,zdali tento díl psuje do robotu Bosch 4875EU.Děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marie Michoňová
28.12.2014
Dobrý den,chci se zeptat,zdali tento díl pasuje do robotu Bosch MUM 4875EU
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Jiří Fuk
19.11.2014
Dobrý den je tato součástka vhodná pro MUM 4427. Děkuji za odpověď Jiří Fuk
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petra Janigová
18.11.2014
Dobrý den, chtěla jsem u vás zakoupit náhradní díl pro robot MUM 4 - převod ... samotný díl stojí 503Kč, co mne ale zarazilo, je 159Kč za poštovné a balné ... za tak malé kolečko se mi to zdá opravdu cena přemrštěná, je jiná možnost, jak u vás objednat? Děkuji za odpověď, P. Janigová
Vážený zákazníku, ano je moznost osobního odberu. Pardubice Chrudimska 1142 Hradec Kralove Male Namesti 110/3 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
ondrej
13.11.2014
Dobrý deň chcel by som sa opýtať či by ste tu súčiastku vedeli poslať aj do slovenskej republiky
Vážený zákazníku, ano. Na konci objednávky zvolite PPL SK S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Adéla Vinklerová
05.11.2014
Dobrý den, chci se zeptat, zdali tento díl pasuje do robotu bosch: MUM 4770/05 ? Děkuji za odpověď
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Složil
29.08.2014
Na foto vedle ozubeného kola je součástka, která je výstupem pro strouhač? Není to úplne zřejmé. Děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petr Křap
22.03.2014
Dobrý den, hodí se tato součástka do robotu ProfiMixx46 ? Děkuji za odpověď. S pozdravem Petr Křap
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*