Autorizovaný prodejce Bosch

Bosch spodní díl pro krouhač MUZ 4DS3

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

9%
Hodnotilo 29 uživatelů
5
3.4% (1)
4
6.8% (2)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Janitorová
07.10.2018
Dobrý den, sháním spodní díl kráječe pro Bosch MUM 54240/01máte prosím na skladě? Nemohu ho nikde najít. Klidně koupím i tu pisouvací vrtulku,ta už je taky docela opotřebovaná. Děkuji.
Jirina Bolfikova
15.11.2016
Dobry den rada bych se zeptala jestli by pasoval ten spodni dil ke krouhaci i na robot MUM 4655EU dekuji Bolfikova
Vážený zákazníku, ano tento díl pasuje na Váš robot MUM4655EU S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jirna
04.11.2016
Mam dotaz koupila jsem si robota bosch 4655EU a potrbovala bych spodni dilpro krouhac myslite ze by jste mneli na sklade dekuji Bolfikova
Vážený zákazníku, ano skladem uvedený díl máme a můýete si díl objednat na https://naradi-skaloud.cz/spodni-dil-pro-muz-4ds3-krouhac S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Rostislav Málek
25.09.2016
Dobrý den. Je výrobek "Bosh spodní díl pro krouhač MUZ 4DS3" použitelný pro Bosch MUM 5424? Děkuji za odpověď. Málek
Vážený zákazníku, pro Váš tip robota je určen spodní díl viz odkaz. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-bosch-mum-5/spodni-dil-krouhac-prubehovy-k-mum-5-ro S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Heda Hovorkova
12.09.2016
dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je tento díl kombinovatelný s robotem Bosh MUM 4427. děkuji pěkně za zprávu, Heda Hovorková
Vážený zákazníku, Ano tento díl je pro MUM4427 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Anna Ďurišová
06.07.2016
Je tento díl shodný i pro Profimixx 46 ?
Vážený zákazníku, ano je shodný S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Iva
17.06.2016
Chtěla jsem se zeptat, zda si mohu tento díl zakoupit i k robotu Bosh MUM 4655. Děkuji za odpověď. Hezký den. Ivana
Vážený zákazníku, ano můžete. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavel Máčal
23.05.2016
Dobrý den, mám starší kuchyňský robot Bosh MUM 4505 04 a potřebuji pro něj náhradní díly. Mám je už z Vašich stránek vybrané : 1. Náhradní díl- nože pro mixer MUZ4MX2, bez těsnění - jen nevím jestli budou pasovat na můj mixér. Navíc původní nože mají i bílé těsnění ve styku s plastovou nádobou 2.spodní díl průběhového krouhače BOSCH MUZ4DS3- zde si také nejsem jist podle typového označení zda jde o identický díl s původním dílem našeho staršího robota. Pavel Máčal
Vážený zákazníku, 1. Budou pasovat, ale potřebujete k tomu to černé těsnění. 2. Ano jsou shodné. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marie Matesová
04.05.2016
Dobrý den, mám starší robot Bosch MUM 4505/06 nebo 08, už je to dost smyté.Potřebuji spodní díl krouhače. Jaký typ mohu objednat a máte ho na skladě? Díky Matesová
Vážený zákazníku, ano je vhodna a mame skladem. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jiří Borůvka
14.04.2016
Dobrý den, sháním spodní díl pro MUZ 4DS2 krouhač a vy mate 4DS3.Nejsou ty díly shodné.Průměr vnitřní u 4DS2 je 172 mm a vnitřní otvor 17 mm. Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, přeměřili a je to 174 mm u 4DS3 pokud máte poškozená pouze vodítka tak ty se dají vyměnit a jsou shodná S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavlína
18.10.2015
Dobrý den chtěla bych se zeptat, zda spodní díl pro MUZ 4DS3 krouhač a vrchní díl krouhače MUZ4DS3 je stejný a pasuje na kuch. robot bosch profi mixx 46 děkuji Bartošova
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marie Loudová
05.10.2015
Chci se zeptat,kdy dostanu odpověď na svůj dotaz ze dne 23.9.2015?
Vážený zákazníku, S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
M Loudová
23.09.2015
Dobrý den, mám robot bosch family ( asi z roku 2004), máte prosím spodní díl pro krouhač pro tento typ robotu? Děkuji
Vážený zákazníku, ANO https://naradi-skaloud.cz/spodni-dil-pro-muz-4ds3-krouhac S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martin Palla
21.09.2015
Dobrý den chtěl sem se zeptat jestli je tento typ kompatibilní s modelem MUM 4655EU a popřípadě že není tak jestli nemáte
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Hana Krejčová
28.04.2015
Dobrý den,je vhodný pro Bosch 4780.Děkuji.
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Eva novotná
18.03.2015
Mohu použít tento díl i pro robot MUZ 4DS 2 ?
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Ladislav Troch
27.01.2015
Dobrý den, je uvedení spodní díl MUZ 4DS3 vhodný pro robot BOSCH Family? S pozdravem
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
LucieKrásná
23.01.2015
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je tento díl vhodný i k tipu Profi Mixx 46? Děkuji za odpověď. Lucie Krásná
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Věra
14.12.2014
jaká je dostupnost
Vážený zákazníku, mame skladem S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Střižík Dušan
22.10.2014
je uvedený díl použitelný na typ MUM 4770/05 (BOSH PROFIMIXX 47).Případně který spodní díl krouhače je vhodný? Děkuji
Vážený zákazníku, ano je pro neho urceny. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pleningerová Jaroslava
15.10.2014
Dobrý den, při strouhání většího množství kořenové zeleniny ze zahrady, se mi podařilo ztratit ložisko ze spodního dílu. Bylo by možné u Vás zakoupit nové? Bez toho nemohu krouhač používat. Děkuji Přeji hezký den. J Pleningerová
Vážený zákazníku, mame skladem https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/lozisko-pro-muz-4ds3-krouhac S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zuzana
09.04.2014
Prajem pekný deň! Chcela by som sa spýtať či zasielate zásielky aj do SR, platba by prebehla prevodom. Ďakujem
Vážený zákazníku, ano mate moznost volby při objednavce S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Vlastimil Adamík
26.02.2014
Hezký den, vlastním robot BOSCH MUM 4655 a potřebují spodní díl na krouhač. Je MUZ 4DS3 krouháč vhodný pro tento typ robotů? Děkuji
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jaroslav Zajíc
15.07.2013
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tento spodní díl pasuje na robota BOSCH s s.č. MUM 4770/05 FD 8610. S pozdravem Weiss
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
hess
26.05.2013
mam robota bosch profi mixx 46.je tento dil vhodny dekuji za odpoved
Vážený zákazníku, ano je pro nej urceny S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Simona Kolečářová
05.05.2013
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda tento spodní díl je kompatibilní k průběhovém kráječi MUZ 4 DS 2, který mám a jehož spodní část se mi poškodila, děkuji za odpověď Kolečářová
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Dohnalová Martina
24.02.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu tento díl použít k robot Profimixx 46 (MUM 4655/01) Díky Dohnalová
Vážený zákazníku, ano můžete. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina
18.02.2013
Dobrý den , je tento díl na robota Bosch profi mixx 46 ?? Děkuji za odpoved
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Vaníčková
09.11.2012
Dobrý den, je možné u vás získat pouze plastové těsnění, které je nasazené na středovém otvoru spodního dílu krouhače? Děkuji za odpověď. Vaníčková
Vážený zákazníku, ano mame ho skladem napiste nam adresu dodání a telefon cena je 125,- s DPH S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*