Autorizovaný prodejce Bosch

střižná pojistka - unašeč ke struhadlu Bosch MUM 5

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

13%
Hodnotilo 35 uživatelů
5
8.5% (3)
4
5.7% (2)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Libuše
12.07.2017
Dobrý den, mohu tuto střižnou spojku použít k typu 52131/03 ? Děkuji
Vážený zákazníku, ano tato střižná pojistka je vhodná. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Heřmánková
15.02.2017
Dobrý den.Sháním střižnou pojistku k robotu BOSCH MUM styline 54240.Šla by tam tato Vámi nabízená za 358,- Kč???Děkuji .... https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227
Ano je pro Vas robot https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227
Skypalova
08.02.2017
Dobrý den, mam doma Bosch PROFI mixx 47. Zlomila se mi Střižná pojistka unašeče ke struhadlu. Můžu koupit pojistku z Bosch MUM 5? Děkuji Skýpalová
Vážený zákazníku, ne musite si poridit pojistku na MUM4 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
stanislav
16.01.2017
jde tento unašeč do Bosch 4406/05 ? děkuji
Vážený zákazníku, ne potrebujete pro MUM4 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jana Vágnerová
22.11.2016
Dobrý den, je tato pojistka vhodná pro Mum 54420? Děkuji za odpověď, Vágnerová
Vážený zákazníku, ano uvedený díl Bosch MUM 5 6307601976 je určen pro Vaš tip robota. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
12.11.2016
Dobrý den. U unašeče struhadla Bosch MUM se mi protáčí kovová hřídelka v plastových křidélkách. Očekával bych, že se, při nadměrném zatížení, spíše zlomí hřídel v bezpečnostním zúžení. Je nezbytné měnit celý unašeč?
Vážený zákazníku, Ano je to nutné a dodává se pouze kompletní hřídelka vč. křidélek viz. odkaz. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jana Zapletalová
11.11.2016
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, který typ unašeče je vhodný do robotu bosch mum 57860. předem děkuji za odpověď Jana Zapletalová
Vážený zákazníku, pro vašeho robota z řady MUM5 je vhodná pojistka viz níže. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jana Drobna
31.10.2016
Dobrý den, prosím o radu. Mám kuchyňský robot Bosch 4427/03 a zlomila se mi ve střižné pojistce ta kovová tyčka. Prosím můžete mi poradit, který typ mám objednat? Děkuji moc.J. Drobná
Vážený zákazníku, doporučuji střižnou pojistku viz odkaz. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Alena Halvová
14.10.2016
Dobry den,chtěla bych se zeptat,zda je tento typ střižné pojistky vhodný pro typ MUM52120/03?Děkuji
Vážený zákazníku, ano střiýná pojistka je určena pro Vašeho robota. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Synkova
03.10.2016
Dobrý den chci se zeptat jestli mate střižnou pojistku Bosch Profi Mixx 46 Děkuji Synkova
Vážený zákazníku, ano střižné pojistky máme skladem viz. odkaz níže. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Petr
25.09.2016
Dobry den.je tento unasec vhodny i pro typ MUM 4855. Dekuji za odpoved.
Vážený zákazníku, pro Vámi uvedený tip robota je určena střižná pojistka viz odkaz níže. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Robert Svoboda
18.09.2016
Dobrý den, Prodává se to i s tou kovovou tyčkou. Děkuji za odpověd,s pozdravem,Svoboda.
Vážený zákazníku, ano střižná pojistka se dodává včetně kovové tyčky. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Marketa Minksova
03.08.2016
Dobrý den, chci se ujistit, že mohu objednat pro Bosch MUM54240 - střižná pojistka - unašeč ke struhadlu Bosch MUM 5. Vidím dle komentářů, že má spousta lidí podobný problém. Robot je v záruce, ale jistě by mi to neuznali, tak se nebudu ani snažit. Krouhala jsem poprvé a ty plastové hrábě špatně rozmetají. V misce vcelku nic, pak lup, ulomila se pojistka a pod struhadlem zával zelí. Starý Moulinex šlapal jako hodinky 20 let. Jen bych vám byla vděčná, kdyby jste to přeposlali se srdečným pozdravem odborníkům do Bosche. Vidím to tak, že pokud nebudu chtít neustále kupovat pojistku, tak to budu muset pořád rozdělávat a kontrolovat, což je príma vychytávka. Na jednu stránku nebýt vymakané pojistky, tak se mi spálil motor a mohla jsem to celé vyhodit. Takže jen mi napište, zda objednat tuto pojistku abych ten robot mohla vyzkoušet. Pěkné dny M.
Dobrý den, ano mate vybranou spravnou pojistku. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Věra Císařová
20.06.2016
Máme robot Bosch MUM 57810/02 a poškodila se nám střižná pojistka - unašeč ke krouhači. Potřebuji ji sehnat, ale na vyobrazené nemáte na konci zkosení.
Vážený zákazníku, posílám Vám odkaz na vámi potávanou střižnou pojistku. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Věra Císařová
20.06.2016
Dobrý den, máme robot BOSCH MUM 57810/02 a poškodila se nám střižná pojistka - unašeč ke krouhači. Napište nám, který typ je vhodný - na obrázku není konec zkosený.
Dobrý den Vážená paní Císařová, střižnou pojistku najdete pod odkazem viz níže. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227 S přáním příjemného dne, Váš team naradi-skaloud.cz
Jiří slowik
27.02.2016
Dobrý den. Mám robot Bosch MUM48CR2, hodí se k němu tato střižná pojistka-unašeč ke struhadlu MUM 5. Děkuji
Vážený zákazníku, NE správná https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum_kopie-227 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jindra Dudková
09.02.2016
Dobrý de, objednala jsem střižnou pojistku ke struhadlu Bosch mum 5, ale až po rozbalení jsem zjistila, že je to na jiný typ. Mám profi mix 46.Prosím o sdělení, zda se dá vyměnit za správný díl. Děkuji za ochotu. Dudková
Vážený zákazníku, ano je to mozne zaslete nam ji na zpet a provedeme vymenu. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Karel Benedikt
08.11.2015
Prosím o informaci. Máme s dcerou 2 stejné roboty Bosch a oboum se nám mech. poškodil unašeč ke struhadlu cca po třech letech provozu. Já mám MUM4427 a dcera má MUM4655. Zašlete mi informaci jaký unašeč si máme objednat. Děkuji Benedikt Karel
Vážený zákazníku, pro oba roboty se jedná o stejnou střižnou pojisku (unašeč) https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Stanislava Bečková
04.10.2015
Dobrý den, je střižná pojistka - unašeč ke struhadlu Bosch MUM 5 vhodná pro robot mum 54240 ?
Vážený zákazníku, ANO, S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zdeněk Kališ
20.04.2015
Dobrý den, mám profi mix 46, jaký typ unašeče ke struhadlu mám objednat? Děkuji
Vážený zákazníku, pro robot MUM4 .... https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Radka Bryndová
27.02.2015
Dobrý den mám robot s označením MUM 4875EU/05 je tento unašeč ke struhadlu vhodný pro můj robot? Děkuji Bryndová
Vážený zákazníku, Ne , musíte mit unašeč po MUM4 střižná pojistka - MUZ4DS3-unašeč ke struhadlu Bosch MUM 4 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Markéta Pajtinová
25.01.2015
Dobrý den, chtěla bych se ujistit, že tato pojistka je k robotu MUM 4855/05. Děkuji a s pozdravem M. Pajtinová
Vážený zákazníku, ne vy potrebujete https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Eva Procházková
04.12.2014
Dobrý den.Mám kuchyňský robot Bosch MUM 4780.Myslíte,že tento unašeč je vhodný?Děkuji Eva
Vážený zákazníku, ne tento je pro vas na MUM4 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Daniela Plachá
23.11.2014
Dobrý den, chtěla bych se, prosím, zeptat na pojistku či unášeč pro krouhač u robotu Bosch. Myslíte, že bych mohla použít jako náhradní díl tento unášeč 6307601976, i když je to pro typ MUM5 a já mám starší typ Profimixx? Na obrázku vypadají shodně. Ulomily se mi ty dvě pacičky, na které nasazuji kotouč. Děkuji za odpověď, pokud ano, ihned objednám. Srdečně zdravím Daniela Plachá
Vážený zákazníku, ne musí to byt pro MUM4 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Anna Měsíčková
09.10.2014
Dobrý den mám robot MUM 52110 je vhodná střižná pojistka na MUM 5? Děkuji.
Vážený zákazníku, ano. Vsechno prislusenstvi pro MUM 5 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Jaroslav Lhota
01.10.2014
Dobrý den mohu si tento náhradní díl koupit v prodejně v Hradci Králové .Děkuji
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
hrbáčová karla
03.09.2014
můžu tuto střižnou pojistku použít na bosch nr mum 48 r1 děkuji
Vážený zákazníku, ne. Musite pouzit https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zdena Krouželová
20.05.2014
Prosím mohu na robota Bosch MUM 54420 koupit unašek ke struhadlu MUM 5
Vážený zákazníku, ano je to mozne mame ji skladem S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Radka Jílková
12.03.2014
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda se tato pojistka prodává i bez hřídele, tj. pouze plastová část. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Radka Jílková
Vážený zákazníku, ne vždy kompletni S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Dana Stryjová
30.06.2013
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli tato střižná pojistka je sedí ke všem mixérům Bosch!Máme Bosch profimixx 46 a potřebovali bychom dokoupit!
Vážený zákazníku, Jen k mixerum rady 5. Vy máte radu 4 strizne pojistka je zde https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Patricie pešatová
15.06.2013
Dobrý den, tchýně si koupila v lidlu robot od značky silverCrest... a po pár použití se jí vymlela část do které se zasouvá střižná pojistka. vypadá přesně jako na tomto obrázku, tak se chci zeptat, jestli to jde sehnat... moc děkuji!! pešatová
Dobrý den, robot silverCrest nezname, ale strižne pojistky na roboty Bosch mame bezne skladem. S pozdravem Skaloud
Jiřina Hatalová
12.03.2013
Dobrý den,mám robot SILVER CREST zlomila se mi střižná pojistka,můžete poradit zda by se hodila Bosch MUM4 nebo MUM5?Popř.jiná?Díky za odpověd.
Vážený zákazníku, nezname vas robot S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Švec Josef
10.11.2012
Dobrý den, máme doma robor Bosch Profi MIXX 46 a zlomila se nám střižná pojistka - unašeč ke struhadlu. Ve Vaší nabídce jsme ji našli pod názvem Bosch MUM 5 a nevíme, zda bude k našemu robotu vhodná. Děkujeme za odpověď. Švec Josef
Ne musite objednat na Bosch MUM 4 https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/nahradni-dily-pro-robot-mum/strizna-pojistka-unasec-ke-struhadlu-bosch-mum
Tomas Simunek
06.10.2012
Dobrý den, mám doma model BOSH MUM 4427/03, jaký model si mám objednat ? 4, nebo 5 ??? předem děkuji Tomáš Šimůnek
Na model 4
Pavel Šerhák
17.09.2012
Dobrý den, potřebuji zakoupit metlu ke struhadlu Bosch. Vlastním MUM 4505/05 FD 7909 typ UM4EV2A. Nejsem si jist zda se jedná o Bosch 4 nebo 5. Prosím o odpověď, abych si mohl daný díl objednat. Předem děkuji. Pavel Šerhák
jedna se o model řady MUM 4

Přidat hodnocení

*
*