Autorizovaný prodejce Bosch

BOSCH nádoba pro MUZ4MX2

Hodnocení produktu

Statistika hodnocení zákazníků

9%
Hodnotilo 22 uživatelů
5
9% (2)
4
0% (0)
3
0% (0)
2
0% (0)
1
0% (0)
Antonín Šindl
15.05.2018
Dobrý den ,mám dotaz ,zda je tato nádoba stejná pro robot BOSCH MUM 4655EU? Děkuji
Pavlína Vykoukalová
10.03.2018
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je nádoba BOSCH nádoba pro MUZ4MX2 vhodná i pro typ robotu MUM4657/05? Předem děkuji za odpověď. Vykoukalová Dobrý den, ano jestliže máte původní nádobu plastovou. S pozdravem Skaloud
Radikovská
23.05.2017
Dobrý den, mám dotaz, je tato nádoba vhodná i pro robot Bosch MUM 4780? Děkuji.
Vážený zákazníku, ano nádoba je vhodná. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
jana Danková
27.03.2017
dobry den potřebovala bych na robota bossch profi mix 46 nádobu na mixovaní a nevím pod čím ji tady najdu. Pod jakým číslem mám hledat a objednávat. děkuji j Danková
Vážený zákazníku, pokud chcete novou viz. odkaz: https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/plastovy-mixer-muz-4-mx-2-bosch pokud chcete jen pouze nádobu, jako náhradní díl viz. odkaz: https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/plastovy-mixer-muz-4-mx-2-bosch_kopie-242 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Kopecká
25.03.2017
Dobrý den, Mám Bosch profi mix 46. Bude to sedět? Děkuji Kopecká
Vážený zákazníku, ano bude sedět. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Faková
08.01.2017
Dobrý den, je tato nádoba kompaktibilni s typem bosch profimix 46 mum 4655? praskla mi a potrebuji novou dekuji za informaci
Vážený zákazníku, ano je shodna S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zdeňka Sedlářová
12.12.2016
Máte mixovací nádobu na robot Bosch MUZ4ZP1
Vážený zákazníku, nádoba je skladem zboží je možné objednat viz. odkaz https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/plastovy-mixer-muz-4-mx-2-bosch_kopie-242 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Simona Zamečníková
26.11.2016
DOBRÝ DEN,PASUJE TATO NADOBA K MIXERU BOSCH PROFIMIXX 46 ?
Vážený zákazníku, Ano uvedená nádoba pro MUZ4MX2 je určena na Vás tip robota. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Olga Desenská
22.09.2016
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat zda pasuje tato skleněná nádoba na mixer k robotu Bosch MUM 4856EU/05,FD 9203 děkuji za odpověď,hezký den
Vážený zákazníku, ano uvedená nádoba je určena pro všechny roboty z řady MUM4... tedy i pro Váš model. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
libor Sedmera
02.08.2016
Dobrý den Dá se koupit jen samostatná nádoba bez mixovacích nožů? To co máte na stránkách , tak je komplet.
Vážený zákazníku, nádoba se dá koupit zvlášť. https://naradi-skaloud.cz/domaci-spotrebice-bosch-siemens/kuchynsky-robot-mum-44/prislusenstvi-pro-robot-mum/plastovy-mixer-muz-4-mx-2-bosch_kopie-242 S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zuzana
18.07.2016
Dobrý den, Je táto nádoba vhodná do mieru Bosch profi mixx46? Za odpoveď vopred dakujem, Zuzana
Vážený zákazníku, ano můžete použít S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Zuzana
18.07.2016
Dobrý den, Je táto nádoba vhodná do mieru Bosch profi mixx46? Za odpoveď vopred dakujem, Zuzana
Vážený zákazníku, S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
petr julínek
12.05.2016
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli lze tato nádoba použít na mixér MUM 4655EU? Děkuji za odpověď
Vážený zákazníku, ano S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
J.Mlynář
04.04.2016
Dobrý den, je tato mixovací nádoba použitelná pro typ MUM 4655 EU/03 ?
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Martina Taubrová
12.11.2015
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je tato nádoba vhodná k Bosch profimixx 446. Děkuji.
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
berka
25.10.2015
DObrý den, hledám náhradní nádobu k Bosh profimixx 46. Je tato nádoba kompatabilní? děkuji Berka
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Pavel
30.03.2015
Dobrý den, měl bych dotaz zda je tato nádoba kompatibilní s Bosch MUM 4505/05 (UM4EV2A). Velice děkuji za odpověď
Vážený zákazníku, ANO. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Chládek
07.03.2015
Dobrý den,prosím o info, zda se jedná o nádobku kompatibilní i k mixéru Bosch Profi Mixx 44.Děkuji Vám za odpověď.Chládek.
Vážený zákazníku, ANO S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Haasova Blanka
07.12.2014
Dobrý den,sháním plastovou nádobu na mixér od robotu Bosch MUM4406/05.Pasovala by tam tato nádoba MUZ 4 MX 2 Bosch? Děkuji za odpověď.
Vážený zákazníku, ano pasuje. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lenka Skácelová
17.03.2014
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda nádoba MUZ 4 mX 2 je "použitelná" i za rozbitou na robotu Bosh MUM 4555. Děkuji za zprávu. Hezký den Skácelová
Vážený zákazníku, jestli ta puvodni byla plastova tak ano. S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lenka Vítková
28.07.2013
Dobrý den, rozbila se mi nádoba mi na mixer Bosch Profi mixx 47,jde ostejný typ,který nabízíte pod jiným označením? Děkuji. Lenka Vítková
Vážený zákazníku, ano je stejna S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.
Lenka
22.04.2013
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli by mi pasovala tato náhradní nádoba na mixér Bosch Profi Mix 47 a k tomu i těsnění. Předem děkuji. S pozdravem Lenka
Vážený zákazníku, ano je pro nej urcena S pozdravem a přáním pěkného dne, tým eshopu naradi-skaloud.cz
Škaloud s.r.o.

Přidat hodnocení

*
*